Αυτό είναι το σπίτι Πολάκη που συζητά όλη η Ελλάδα

3,5 φορές πάνω από την αντικειμενική το εκτίμησε η Attica Bank!

Το σπίτι  του Παύλου Πολάκη, στο χωριό Αργούλες στα Σφακιά, παρουσίασε στο ρεπορτάζ του κεντρικού  δελτίου ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα. Ειναι 178 τ.μ.  με την αποθήκη, σε τρία επίπεδα, χτισμένο μόνο με πέτρα και με  θέα στο νότιο Κρητικό Πέλαγος, όπως φαίνεται στις εικόνες του Σκάι. 

Πόσο όμως αξίξει  το σπίτι του Παύλου Πολάκη ;

Το σπίτι του Παύλου Πολάκη σε ένα ημιορεινό χωριό εκτιμάται στις 350.000 ευρώ.  Στα κοσμικά  Χανιά  ακίνητο  στα ίδια τετραγωνικά, με πισίνα και κοντά σε θάλασσα, πωλείται στις 380.000 ευρώ, ενώ βίλα143 τετραγωνικών μέτρων με πισίνα  πωλείται στην τιμή των 280.000 ευρώ. Προφανώς, το σπίτι του Υπουργού έχει μεγαλύτερη αξία απο τα σπίτια που πωλούνται στα Χανιά…

«Είμαι διάφανος. Που είναι όλοι αυτοί οι υπερασπιστές των προσωπικών δικαιωμάτων; Που είναι αυτοί που ριγεί το φρύδι τους όταν αποκαλύπτονται προσωπικά στοιχεία; Που είναι όλοι αυτοί , τώρα που με κατακρεουργούν» υποστήριξε ο ίδιος, μιλώντας στη Βουλή.   

Δύο μηχανικοί της Eurobank και της Attica Bank εκτίμησαν διαφορετικά το σπίτι:  230.000 ο ένας, 350.000 ευρώ ο άλλος, ποσό που κάλυπτε και τα δύο δάνεια του Παύλου Πολάκη. 

«Tο σίγουρο ειναι ότι οι εκτιμητές δε μπορούν να έχουν μεγάλες διαφορές στις εκτιμήσεις. Δεν μπορεί να ξεπερνάει η διαφορά το 5 -10 %» δηλώνει ο κτηματομεσίτης Γιάννης Ρεβύθης, ενώ η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα επισημαίνει ότι  «για να εγκριθεί ένα δάνειο λαμβάνεται υπόψη η εμπορική αξία του ακινήτου».  

Ο Παύλος Πολάκης φαίνεται ότι εχει μεγάλη αδυναμία στο συγκεκριμένο σπίτι  και προσέχει και την τελευταία λεπτομέρεια. Τα Σφακιά ειναι η αγαπημένη του πατρίδα.  

(To σπίτι του  Παύλου Πολάκη, στο χωριό Αργούλες στα Σφακιά)

Ο υπουργός είναι «large» ακόμα και στα δάνεια που ζητάει. Το  ποσό των 100.000 ευρώ το πήρε νομότυπα απαντά η Τράπεζα της Ελλάδας. Πόσο εύκολα μπορεί να πάρει στις ημέρες μας ένας επαγγελματίας καταναλωτικό  δάνειο 100.000 ευρώ; Η φοροτεχνικός Ευαγγελία Λυριντζή απαντά ότι  σε αυτά τα ποσά ζητούν δάνειο 5.000 και εγκρίνονται ελάχιστα αιτήματα..

Ο Παύλος Πολάκης δεν είχε πρόβλημα έγκρισης του δανείου του. Στις υποχρεώσεις του είναι… εντάξει. Δε διστάζει μάλιστα να κρατά διπλά βιβλία, όπως τότε που ήταν Δήμαρχος Σφακίων, σύμφωνα με όσα έλεγε ο ίδιος το 2013.    

Όταν εκνευρίζεται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας «δε μασά τα λόγια του», όπως  στη συνέντευξη Τύπου το 2015, όταν έλεγε σε δημοσιογράφο  «δε θα μου πεις εσύ τι θα πω».  

Άλλες φορές πάλι το ρίχνει στο χορό  και «πυροβολεί»  με τον τρόπο του τους εχθρούς του.

Δείτε το βίντεο της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top