Καβγάς Παπακώστα - Βούλτεψη με… «μπουγάδα» και «δηλωσίες»

Έντονη φραστική αντιπαράθεση στη Βουλή

Βούλτεψη Παπακώστα

Έντονη φραστική αντιπαράθεση είχε η  βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα με την υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τη συνταγματική αναθεώρηση.  

Η κ.  Βούλτεψη άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει με το ζόρι «εμφυλιοπολεμικές τακτικές» και ότι «θέλουν να κυβερνάνε από το σπίτι».  Έκανε επίσης λόγο για «δηλωσίες βουλευτές»  και κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι ενδέχεται να θέσει θέμα με τη Θράκη και τους Μουφτήδες, αναφέροντας ότι πριν τις εκλογές κυκλοφορούσε φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ στα τουρκικά για την εκλογή Μουφτή. 

Απαντώντας η κ. Παπακώστα είπε ότι κάποιοι συνάδελφοι δεν καταλαβαίνουν σε τι περιβάλλον ζούμε και πως η ίδια δε θα απαντήσει «σαν να τσακώνεται για την μπουγάδα»!  Στη συνέχεια  επέκρινε τη βουλευτή της ΝΔ για την αναφορά  της «δηλωσίες» και είπε ότι τα λεγόμενά της μπορεί να προκαλέσουν διπλωματικό επεισόδιο

Στη διαμάχη παρενέβη και η  κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή  Βάκη, που ζήτησε να αποφεύγονται «παραπολιτικά  και σενάρια περί φυλλαδίων», εφιστώντας την προσοχή στις αναφορές για τα εθνικά θέματα. 

Στην αναφορά της απάντησε  η κ. Βούλτεψη, που μίλησε για «ανίκανους και άχρηστους»,  επέμεινε στον χαρακτηρισμό «δηλωσίες»   και πρόσθεσε:  "Θα μιλάω για ό, τι θέλω, λογαριασμό δίνω στον  λαό». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top