«Πολεμική» ΝΔ εναντίον Τσίπρα-Καμμένου: Εξευτελίζετε τη χώρα

Σκληρή κριτική για τα όσα έγιναν στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξοπλισμών

Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς

«Πολεμική» ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στον Πάνο Καμμένο για τα όσα έγιναν στην πρωινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εξοπλισμών, όπου η αξιωματική αντιπολίτευση αποχώρησε, σημειώνοντας πως το θέμα είναι σοβαρό για να το συζητήσει με έναν απερχόμενο υπουργό.

Η Πειραιώς κατηγόρησε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για διγλωσσία και κάλεσε τόσο τον ίδιο όσο και τον πρωθυπουργό «να συνειδητοποιήσουν ότι η διακυβέρνηση της χώρας δεν είναι σκορποχώρι».

Νέες διαστάσεις στο κυβερνητικό θρίλερ με αινιγματική δήλωση Καμμένου

Όπως εξηγεί η ΝΔ, «ύστερα από την προχθεσινή προαναγγελία του πρωθυπουργού ότι θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης στη βουλή σε περίπτωση αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση και τον χθεσινό αποχαιρετισμό του κ. Καμμένου στο Συμβούλιο Άμυνας του Πενταγώνου, η ΝΔ έκανε σήμερα το θεσμικά αυτονόητο. Τα μέλη των δύο επιτροπών της ΝΔ ζήτησαν εξ αρχής το λόγο και μέσω του βουλευτή κ. Κων.Τασούλα έκαναν γνωστό ότι η αξιωματική αντιπολίτευση αποχωρεί από τη συνεδρίαση καθώς δεν προτίθεται να συνομιλήσει με έναν ήδη παραιτηθέντα υπουργό, πόσο μάλλον για ένα τόσο σημαντικό θέμα»,

Αποχαιρετισμός στα όπλα και στους… στρατηγούς από τον Καμμένο

«Η ΝΔ δεν προτίθεται να συμμετάσχει σε αυτόν τον τραγέλαφο, που εξευτελίζει τη χώρα και τους θεσμούς της», καταλήγει η Πειραιώς.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top