Σε κρίσιμο σταυροδρόμι η σχέση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Κρίσιμη η αυριανή συνεδρίαση της ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Με τεντωμένο σχοινί, έτοιμο να σπάσει, μοιάζει πλέον η σχέση των δύο κυβερνητικών εταίρων.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι οι εκατέρωθεν διαρροές, με φόντο την επικείμενη συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου.

Χθες το βράδυ συνεργάτες του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, διέψευδαν τις πληροφορίες για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, πριν την αυριανή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο κ. Καμμένος αρνήθηκε.

Άνω – κάτω οι ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό: «Βέλη» σε Καμμένο από Χρυσοβελώνη

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, «Ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται εκτός Ελλάδος. Από προχθές ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε εμφανή ανησυχία γιατί οι πρωτοβουλίες Καμμένου επανακαθορίζουν τους χρόνους και οδηγούν σε αναζήτηση του προέδρου των ΑΝΕΛ, για συζήτηση από κοντά. Ένα ενδεχόμενο που έχει αρνηθεί τις προηγούμενες ημέρες».

Και από τις δύο πλευρές υποστηρίζεται, πάντως, ότι δεν έχει κλειστεί κάποιο ραντεβού, ενώ κομματικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ τόνιζαν ότι τα τελευταία 24ωρα δεν υπήρξε κάποια επικοινωνία ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, πηγές του κόμματος άφηναν να εννοηθεί ότι όλα είναι ανοικτά, παραπέμποντας στις αποφάσεις που θα ληφθούν στην αυριανή συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top