Άνω – κάτω οι ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό: «Βέλη» σε Καμμένο από Χρυσοβελώνη

Παππάς: Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τον Καμμένο για τις Πρέσπες

Πρώτη δημοσίευση: 12.17

«Καρφιά» για τον Πάνο Καμμένο και τη ρητορική που χρησιμοποίησε τα προηγούμενα 24ωρα, για προδότες και αποστασία, εξαπέλυσε η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία είναι στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Να μη φέρουμε στη χώρα τον εθνικό διχασμό. Ακούγονται κουβέντες περί αποστατών και προδοτών που εμένα δεν με βρίσκουν σύμφωνη», είπε μιλώντας στο Θέμα 104,6 FM.

Παράλληλα, η κυρία Χρυσοβελώνη εξέφρασε τη διαφωνία της με ενδεχόμενη αποχώρηση τώρα των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών, λέγοντας ότι «στην παρούσα φάση η λήψη οποιασδήποτε απόφασης είναι παρακινδυνευμένη αφού δεν έχουμε όλα τα δεδομένα».

Βόρεια Μακεδονία: Τελειώνει εντός της εβδομάδας η διαδικασία στα Σκόπια

«Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο, από τη στιγμή που δεν έχουν έρθει τα τελικά κείμενα εδώ, να σηκωθεί αυτό το τσουνάμι, δεν έχω καμία απολύτως εξήγηση. Εκεί εστιάζεται και η αντίρρησή μου» εξήγησε η κυρία Χρυσοβελώνη.

Παππάς: Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τον Καμμένο

«Είμαστε βέβαιοι πως έχουμε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να προχωρήσει και να επικυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών», δήλωσε από την πλευρά του ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς., μιλώντας στο«Πρώτο Πρόγραμμα» της ΕΡΤ.

Ο ίδιος, είπε πως «όσο έχουμε ακόμη χρόνο, θα προσπαθούμε να πείσουμε τόσο τον Πάνο Καμμένο, όσο και άλλους βουλευτές, πως πρόκειται για μια συμφωνία επωφελής για τα ελληνικά συμφέροντα».

Ο κ. Παππάς μίλησε για κρίσιμες εξελίξεις, «για τις οποίες κανείς δεν δικαιούται να πει πως τον εξέπληξαν», ενώ ξεκαθάρισε ότι «η Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση να υπαναχωρήσει από τις θέσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top