Αιχμές Καμμένου για συμφωνία Κοτζιά - Ζάεφ «κάτω από το τραπέζι»!

Η συμφωνία των Πρεσπών έχει πεθάνει» υποστήριξε ο υπουργός Άμυνας

Νέες αιχμές κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά διατύπωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την κατάργηση των περικοπών στις συντάξεις, στην οποία σημειώθηκε σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Τσίπρας - Μητσοτάκης: Η Πρωτοχρονιά του 2020, ο Άι Βασίλης και το… Euro 2004  

«H συμφωνία των Πρεσπών εχει πεθάνει  από αυτά που λέει ο Ζάεφ. Εκτός αν έχει κάνει άλλη συμφωνία με τον Κοτζιά κάτω απο το τραπέζι. Οφείλει να το πει δημόσια. Τέτοια συμφωνία όμως εμείς δε γνωρίζουμε » τόνισε ο κ. Καμμένος αφήνοντας ανοιχτό ουσιαστικά σένα τέτοιο ενδεχόμενο. 

Eντύπωση προκάλεσε πάντως ότι ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε κριτική στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση ότι «έχει καταλύσει τον Κανονισμό της Βουλής» με αφορμή τη διαδικασία της σημερινής συζήτησης και τον χρόνο που δόθηκε στους αρχηγούς των μικρότερων κομμάτων.    

ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Η ΚΟ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ      

Στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ η οποία διεξήχθη νωρίτερα υπό τον Π. Καμμένο, σύμφωνα με πληροφορίες  επιβεβαιώθηκε ότι θα αποσυρθούν από την κυβέρνηση όταν έλθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, την οποία και θα καταψηφίσουν.  

Κατέστη σαφές επίσης ότι δεν πρόκειται να υπερψηφίσουν μια ενδεχόμενη πρόταση μομφής της ΝΔ για το ίδιο ζήτημα, αλλά και ότι θα τεθεί ζήτημα κομματικής πειθαρχίας. 

Από τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ απουσίαζαν η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά (η οποία βρίσκεται στο εξωτερικό) και ο Κώστας Ζουράρις (για λόγους υγείας).       
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top