Ραγδαίες εξελίξεις στα Σκόπια: Συνέλαβαν αρχηγό κόμματος!

Απειλούν με αντίποινα τον Ζάεφ οι ακραίοι εθνικιστές

Οι πιο σκληροί σκοπιανοί εθνικιστές, οι αυτοαποκαλούμενοι σαν  «Διεθνές Συμβούλιο της Μακεδονίας του Αιγαίου» , θέλουν δική τους και την ελληνική Μακεδονία και χτυπούν με μποϊκοτάζ την εταιρία του Ζάεφ,  σαν αντίποινα για τη συμφωνία των Πρεσπών. 

Η εταιρεία της οικογένειας του Ζάεφ πουλάει στις ΗΠΑ «μακεδονικές» σάλτσες,  τις σάλτσες Μάμα, οι οποίες διαφημίζονται και στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox, όπου αναφέρεται μάλιστα ότι είναι «από τη Μακεδονία»!   

«Μποϊκοτάρετε όλα τα προϊόντα Mama’s: Εταιρία που ανήκει στον προδότη Ζάεφ και την οικογένειά του»  αναφέρουν στο μήνυμά τους. 
 

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΟΕΡΩΣΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ 

Οι Αρχές όμως έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό. Μετά την εισαγγελική έρευνα για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Γκεόργκι Ιβάνοφ, συνελήφθη ο αρχηγός του φιλορωσικού κόμματος Ενωμένη Μακεδονία, για απειλές μέσω του διαδικτύου.
 

 Ζ. ΖΑΕΦ: ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΩ ΤΟΝ Α.ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
 

Ο  Ζάεφ  πάνττως έβαλε στο φουλ τις μηχανές: 

-Ως την Παρασκευή καταθέτει τις αλλαγές στις σύνταγμα στη Βουλή.

- Ως τις 5 Νοεμβρίου θα εγκριθούν οι τροπολογίες.  

- Και ως το δεύτερο μισό του Ιανουαρίου σχεδιάζει να έχει ολοκληρώσει τη συνταγματική αναθεώρηση και όπως λέει θα φροντίσει να έχει την έγκριση του Αλέξη Τσίπρα για τις αλλαγές.

ΜΕ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ» ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ  VMRO

Στην αντιπολίτευση του VMRO προσπαθούν να συνέλθουν μετά το αντάρτικο των οκτώ βουλευτών και οργανώνουν φιέστες ανασυγκρότησης με τραγούδια για τη Μακεδονία.

ΑΥΡΙΟ Η ΠΡΩΤΗ ΠΤΗΣΗ ΑΘΗΝΑΣ-  ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ  ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΣΜΑΝΙ

Αύριο  φτάνει στην Αθήνα ο Αντιπρόεδρος Οσμάνι και στην επιστροφή θα εγκαινιάσει   την πρώτη απευθείας πτήση από το Ελευθέριος Βενιζέλος στα Σκόπια,  που θα γίνει στις 7 το απόγευμα,  με τα εισιτήρια στα 160 ευρώ.

Στα Σκόπια,  το αεροδρόμιο,  αντί για «Μέγας Αλέξανδρος», άλλαξε  όνομα και λέγεται Διεθνές Αεροδρόμιο Σκοπίων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top