Νέα επίθεση Μαξίμου σε ΝΔ για τη συνάντηση Ζάεφ-Σπυράκη

«Να αποπέμψει ο Μητσοτάκης την “ειδική απεσταλμένη” του»

Μεγαρο Μαξιμου Μαρια Σπυρακη

Νέα επίθεση στη Νέα Δημοκρατία για το θέμα της συνάντησης της Μαρίας Σπυράκη με τον Ζόραν Ζάεφ εξαπολύει το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να την διώξει από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος.

«Η κ. Σπυράκη συνελήφθη ψευδόμενη κατ’ εξακολούθηση για τις μυστικές συναντήσεις της, κατ’ εντολή του κ. Μητσοτάκη, με τον Ζόραν Ζάεφ. Χθες, η ΝΔ δε βρήκε λέξη να πει για την αποκάλυψη ότι ζήτησε από τον Πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ να μην αναζητηθεί λύση με τη σημερινή κυβέρνηση, αλλά σε δεύτερο χρόνο εάν ο κ. Μητσοτάκης έρθει στην εξουσία, προκειμένου να μη διασπαστεί προεκλογικά η ΝΔ» αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου.

«Σήμερα, αποκαλύπτεται ότι ο “τυχαίος καφές” της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ είχε κανονιστεί μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια από το διπλωματικό γραφείο του κ. Μητσοτάκη και η συνάντηση δεν ήταν τόσο "τυχαία", αλλά έγινε στο ξενοδοχείο “Courtyard by Mariott Brόssels”, στο οποίο διέμενε η επίσημη αποστολή του Ζόραν Ζάεφ», προσθέτει η ανακοίνωση, επικαλούμενη σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας.

Υπενθυμίζεται ότι η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ έχει κάνει για τυχαία συνάντηση που δεν κράτησε παρά ελάχιστα λεπτά, ενώ ανάλογη ήταν και η τοποθέτηση του εκπροσώπου της σκοπιανικής κυβέρνησης.

«Δεν υπήρξε επίσημη συνάντηση του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ με την κ. Σπυράκη ή άλλο μέλος της ελληνικής αντιπολίτευσης. Κατά την παραμονή του στις Βρυξέλλες πέρυσι ο πρωθυπουργός και η κ. Μαρία Σπυράκη είχαν μία σύντομη συζήτηση στη διάρκεια ενός καφέ, όπως κάνει με πολλούς ευρωβουλευτές ή πολιτικούς από διάφορες χώρες», σχολίασε στον ΑΝΤ1 ο Μίλε Μποσνιακόφσκι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top