Δείτε την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου με σέξι τοπ και λεοπάρ γόβες

H βουλευτής της ΝΔ τράβηξε τα βλέμματα

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

«Σέξι κι όποιος αντέξει» ήταν η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου σε κοινωνική εμφάνιση το Σάββατο

Η βουλευτής της ΝΔ διατηρεί στενή φιλία με τον υποψήφιο δήμαρχο, και νυν δημοτικό σύμβουλο, της Αγίας Παρασκευής, Αλέξανδρο Μουστόγιαννη, και έδωσε το παρών στο πάρτι για τα 34 γενέθλιά του σε χώρο.

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στο πάρτι του Αλεέξη Μουστόγιαννη

Η κυρία Ασημακοπούλου μαγνήτισε τα βλέμματα με την εμφάνισή της, η οποία απείχε πολύ από το «αυστηρό» office look της Βουλής, καθώς συνδύασε μαύρο τοπ με έξω την κοιλιά, στενό τζιν και λεοπάρ γόβες και φουλάρι!

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Αλέξης Μουστόγιαννης

«Το Σάββατο το βράδυ στην Αγία Παρασκευή είχα την χαρά να γιορτάσω μαζί με τον Αλέξη Μουστόγιαννη τα 34α γενέθλιά του. Να τα εκατοστήσεις φίλε Αλέξη! Σου εύχομαι τα καλύτερα!», έγραψε η ίδια στο facebook για τον επικεφαλή της παράταξης «Μία γενιά μπροστά», o οποίος - σύμφωνα με πληροφορίες - παίζει «δυνατά» για τη δημαρχία της Αγίας Παρασκευής.

Ο Αλέξης Μουστόγιαννης με την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

«Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, μια πολύ σοβαρή πολιτικός και εξαιρετική φίλη. Και, φυσικά, πολύ ωραία γυναίκα! Στηρίζει τη νέα γενιά και εμένα προσωπικά. Ανήκουμε, εξάλλου, στον ίδιο πολιτικό χώρο, τη Νέα Δημοκρατία» τονίζει ο κ. Μουστόγιαννης στο star.gr.


Η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, με τον Αλέξη Μουστόγιαννη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top