«Απόβαση» αστυνομικών: Πάνω από 3.600 θα συνοδεύσουν τον Τσίπρα στη ΔΕΘ

Υπό τον κλοιό των διαδηλωτών η πρώτη μεταμνημονιακή Έκθεση

Ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ

Υπό τον κλοιό των διαδηλωτών φαίνεται πως θα γίνουν τα εγκαίνια της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), της πρώτης μεταμνημονιακής Έκθεσης της συμπρωτεύουσας.

Οι συσκέψεις στο αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ) είναι συνεχείς και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για «απόβαση» 3.600 αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη. Αριθμός που – αν επιβεβαιωθεί – θα είναι κατά 125% αυξημένος σε σχέση με πέρυσι.

Εκτός από τις πιθανές αντιδράσεις ανέργων, συνταξιούχων αλλά και διαμαρτυρόμενων για τη συμφωνία των Πρεσπών, κυβέρνηση και αστυνομία συνεκτιμούν ως παράγοντα ανησυχίας και το γεγονός πως φέτος είναι «τιμώμενη» η χώρα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε προχθές - υπό τον νέο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Αριστείδη Ανδρικόπουλο - αποφασίστηκε τα μέτρα να είναι αυστηρά και να «προλαμβάνουν» τα ενδεχόμενα επεισόδια πριν από την έναρξή τους.

Ήδη, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. έχει νοικιάσει εκατοντάδες δωμάτια σε ξενοδοχεία περιμετρικά της Θεσσαλονίκης για τους αστυνομικούς.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top