Ονόματα – έκπληξη στο τραπέζι του ανασχηματισμού

Άνοιγμα Τσίπρα στη δεξιά και κεντροαριστερά 

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον ανασχηματισμό. Αυτή την ώρα συνεδριάζει το πολιτικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον Αλέξη Τσίπρα. 

Ονόματα έκπληξη βολιδοσκοπεί ο πρωθυπουργός, που δείχνουν ότι ενδεχομένως στο μυαλό του κ. Τσίπρα υπάρχει ένα κυβερνητικό σχήμα με υπερκομματικά χαρακτηριστικά και πρόσωπα από τη δεξιά και την κεντροαριστερά.

Τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Χάρη Παμπούκη,  νομικό και υπουργό Επικρατείας στην κυβέρνηση Παπανδρέου, που έχει την στήριξη του Νίκου Κοτζιά να είναι ένας απ΄τους υποψήφιους για να μπει στην κυβέρνηση. Το ίδιο και ο Νίκος Μπίστης, παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Άνοιγμα στη δεξιά και κεντροαριστερά 

Από τα δεξιά. Ραντεβού με τον πρωθυπουργό θα έχει τις επόμενες ημέρες η Κατερίνα Παπακώστα που έχει δεχτεί ήδη κρούσει και υπο προυποθέσεις είναι θετική. Πρόταση δέχτηκε και ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο οποίος όμως δεν θέλει να συμμετέχει στην κυβέρνηση. Και οι δυο είναι στελέχη που έχουν διαγραφεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι αλλαγές στην κυβέρνηση θα φέρουν αλλαγές και στο κόμμα. Μετά τις πληροφορίες για μετακίνηση του Πάνου Σκουρλέτη στη γραμματεία του κόμματος,  υπάρχει ακόμη ένα σενάριο που θέλει το Νίκο Παππά υποψήφιο για την ίδια θέση. 

Όσο για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο; Δεν ανοίγει τα χαρτιά του, αν και τα κομματικά στελέχη προεξοφλούν ότι θα παραμείνει στη θέση του. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top