Τζανακόπουλος: Σε πλήρη εξέλιξη σχέδιο έκτακτης ανάγκης

«Η κατάσταση εξακολουθεί να είναι κρίσιμη»

«Η κατάσταση εξακολουθεί να είναι κρίσιμη» δήλωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, ο οποίος είπε πως επίσημα ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται στα 50 άτομα.

«Συνεχίζεται αυτή την ώρα μία μεγάλη προσπάθεια από το σύνολο της κρατικής μηχανής για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις χτεσινές καταστροφικές πυρκαγιές» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μητσοτάκης για τραγωδία: Η χώρα πενθεί, είναι ώρα για ενότητα

Παυλόπουλος: Η τραγωδία των νεκρών της πυρκαγιάς επισκιάζει τα πάντα

Όπως εξήγησε, πέραν της επιχείρησης πυρόσβεσης, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σχέδιο έκτακτης ανάγκης με συνέργεια πολλών υπουργείων αλλά και ένα παράλληλο σχέδιο έκτακτης ανάγκης με κινητοποίηση του υπουργείου Εσωτερικών και της Αστυνομίας αλλά και των υπουργείων Υγείας, Μεταφορών, Άμυνας, Ναυτιλίας και Περιβάλλοντος, καθώς και της Περιφέρειας Αττικής.

Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός είχε συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, ενώ αναμένεται αργότερα να έχει συνομιλία με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμανουέλ Μακρόν
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top