Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Κόμμα - ζόμπι» ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά με το 18%

Αντισυνταγματική και με στοιχεία νοθείας χαρακτήρισε τη διάλυση της Βουλής

H πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγόρησε μεταξύ άλλων για «ιδιοτέλεια» και «ευτελισμό της Αριστεράς»,  εξαπέλυσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6.

Η κ. Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι η διάλυση της Βουλής το 2015 έγινε χωρίς να υπάρχουν συνταγματικές προβλέψεις και με τους πολίτες να είναι σε σοκ

«Οι πολίτες σε αυτές τις εκλογές δεν επιδοκίμασταν την επιλογή Τσίπρα να τους εξαπατήσει αλλά δεν πήγαν να ψηφίσουν. Κανένα δημοψήφισμα δεν ανατρέπεται με εκλογές» τόνισε η πρώην πρόεδρος της Βουλής. Ανέφερε ακόμα ότι «για να συντμήσουν τις συνταγματικές προθεσμίες ο κ. Τσίπρας δεν παρέλαβε την τριήμερη εντολή που προβλέπει το Σύνταγμα αλλά πήγε στον Παυλόπουλο μια στημένη συνάντηση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έστειλε τα μεσάνυχτα την εντολή στον κ. Μειμαράκη για να συντμήσει ακόμα περισσότερο τις διαδικασίες». Όπως συμπλήρωσε  «όλη αυτή η προσχεδιασμένη διαδικασία είχε και χαρακτηριστικά και νοθείας. Δυστυχώς δεν έγινε η επανακαταμέτρηση».  

Η κ. Κωνσταντοπούλου ισχυρίσθηκε ακόμα  ότι «το ποσοστό που έλαβε το ζόμπι ΣΥΡΙΖΑ είναι το 18% του εκλογικού σώματος γιατί αυτό είναι το 35% που έλαβε αν υπολογίσετε ότι είναι επί του 48% των εκλογέων. Μας κυβερνά μια οικτρή μειοψηφία».

Για τον πρωθυπουργό ανέφερε σε άλλο σημείο ότι «στον Τσίπρα οι δανειστές έχουν βρει τον  καλύτερο μαθητή που εκτελεί με τον πιο πειθήνιο τρόπο τις εντολές τους», ενώ πρόσθεσε ότι ο χαρακτηρισμός  “σκυλάκι της Μέρκελ"  εκ μέρους της «είναι και ήπιος».

Κατά την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας η  κυβέρνηση δεν μπορεί να μιλά για έξοδο από τα Μνημόνια στις 21 Αυγούστου «όταν έχεις ψηφίσει μέτρα λιτότητας συγκεκριμένα μέχρι το 2022, όταν έχεις δεχθεί εποπτεία της χώρας μέχρι το 2060 και όταν έχεις υπογράψει την παράδοση της δημόσιας περιουσίας στο Λουξεμβούργο έως το 2114», ενώ χαρακτήρισε «κοροϊδία» τη  ρύθμιση του χρέους καθώς κατά την ίδια «σημαίνει ότι τα παιδιά μας θα χρεωθούν ακόμα περισσότερο χρέος γιατί το μόνο που έγινε ήταν επιμήκυνση των αποπληρωμών και το χρέος από τις παλαιότερες γενιές πάει στις νεότερες». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top