Με συλλαλητήρια συνεχίζονται οι αντιδράσεις στη Συμφωνία των Πρεσπών

«Τραμπούκοι και παρακρατικοί» οι συμμετέχοντες σύμφωνα με τον πρώην υπουργ

Με συλλαλητήρια από τη Θεσσαλονίκη και τη Βεργίνα ως την Κρήτη και τη Ρόδο συνεχίζονται  οι αντιδράσεις για τη συμφωνία των Πρεσπών, δυο εικοσιτετράωρα πριν την κρίσιμη σύνοδο του ΝΑΤΟ όπου θα παραστούν τόσο ο Έλληνας όσο και ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός.

Με συνθήματα κατά των Σκοπιανών η πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης  κατέληξε στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου κάτω από την αυστηρή επίβλεψη της Αστυνομίας. 

Με μπροστάρηδες  τους έφιππους, μια μεγάλη ελληνική σημαία  και τα λόγια  των Πολεμιστών του Λεωνίδα,  διαδήλωσαν πολίτες στην Αλεξανδρούπολη.

Με αναμμένες δάδες και καπνογόνα  έψαλλαν  τον εθνικό ύμνο στα Χανιά, όπου  οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά των πολιτικών και  έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης

Με τον ύμνο της Μακεδονίας έγιναν συγκεντρώσεις και στην πλατεία Ελευθερίας στο  Ηράκλειο αλλά και στη Ρόδο. 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Νίκος Φίλης επιτέθηκε φραστικά στους συμμετέχοντες στα συλλαλητήρια, για τους οποίους δήλωσε σε συνέντευξή του στον Σκάι:    «Ήταν ομάδες τραμπούκων , λειτουργούν ως θύλακες παρακρατικοί».

Α. ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ζ. ΖΑΕΦ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Την Τετάρτη Στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ ο Ζόραν Ζάεφ  έχει κληθεί από τον Γραμματέα της συμμαχίας για να πάρει την πρώτη επίσημη πρόσκληση.

Ο Πρωθυπουργός θα συνοδεύεται  από τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά αλλά  και τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο που διαφωνεί με τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Το δικαίωμα του βέτο θα το χάσουμε στις 11 και 12 Ιουλίου και με την αποδοχή του Καμένου» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης στον ραδιοφωνικό σταθμό του Σκάι. 

Απόψε οι διαδηλωτές έχουν ραντεβού για συλλαλητήρια στη Βεργίνα και στη Θήβα.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top