Μητσοτάκης από τη Λευκάδα: Κανείς δεν πιστεύει Τσίπρα-Καμμένο

Άνοιγμα στους πολίτες που δεν έχουν ψηφίσει ΝΔ

O Κυριάκος Μητσοτάκης στη Λευκάδα

«Βιώνουμε τα χειρότερα 3,5 χρόνια που έφερε αυτή η κυβέρνηση στη μεταπολίτευση» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στη ΝΟΔΕ του νομού Λευκάδας, όπου πραγματοποιεί περιοδεία.    

«Οι Έλληνες δεν πιστεύουν τον κ. Τσίπρα.  Κανείς δεν τον πιστεύει ότι θα βγούμε από τα μνημόνια και βλέπουμε αυτό τον τραγέλαφο, το πρωί ο Κομμένος λέει ότι «δεν υπογράφουμε» και το βράδυ ότι πηγαίνουν παρέα. Είναι συνυπεύθυνοι. Μαζί στήριξαν στη Βουλή την κυβέρνηση για να παραδώσει τη μακεδονική γλώσσα και εθνότητα» ανέφερε ο πρόεδρος της  ΝΔ.  

«Εμείς θα δημιουργήσουμε νέες δουλειές και θα κρατήσουμε τα παιδιά εδώ» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος άσκησε κριτική στον πρωθυπουργό ότι ασχολήθηκε μόνο με το δημόσιο χρέος και όχι με το ιδιωτικό.  «Ο κ. Τσίπρας πανηγυρίζει για το χρέος. Και δεν μιλά κανείς για τα χρέη τα δικά σας. Που σας παίρνουν οι τράπεζες ακόμη και το βράδυ τηλέφωνο. Εμείς θα ασχοληθούμε και με το ιδιωτικό χρέος, που δεν έχει ασχοληθεί κανείς» ανέφερε. 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε «εκλογές μια ώρα αρχύτερα» και έκανε άνοιγμα στους πολίτες που δεν ψήφισαν τη ΝΔ:   «Εμείς θέλουμε και αυτούς τους συμπολίτες μας που δεν ψήφισαν τη ΝΔ. Τους θέλουμε κοντά μας. Δεν μας ενδιαφέρει να νικήσουμε εκλογικά. Αλλά να κυριαρχήσουν οι ιδέες μας. Οι ιδέες αυτής της παράταξης που κράτησαν τη χώρα όρθια. Σας θέλουμε ελεύθερους να αναπτύσσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες στον ιδιωτικό τομέα, αλλά θέλουμε και ένα κράτος κοινωνικό, αλληλέγγυο στους πιο αδύναμους». 

«Εμείς δεν θέλουμε να διχάσουμε τους Έλληνες, θέλουμε εθνική ομοψυχία και ενότητα» επισήμανε επίσης ο πρόεδρος της ΝΔ.   

Ο κ. Μητσοτάκης περιόδευσε στην αγορά της πόλης, όπου συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε  το Νυδρί και το Μεγανήσι.  Επισκέφθηκε ακόμη τη Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης και την Ιερά Μονή Φανερωμένης, όπου και περιηγήθηκε στο ναό και το εκκλησιαστικό μουσείο.

Το απόγευμα ο πρόεδρος της ΝΔ αναχωρεί για την Πάτρα όπου θα μιλήσει στο 6ο αναπτυξιακό συνέδριο για τη Δυτική Ελλάδα.

Του Νίκου Αρμένη 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top