Mε απόντα τον Καμμένο η επίθεση Τσίπρα στον Μητσοτάκη

Συνεχίζονται οι αλληλοκατηγορίες στους ΑΝΕΛ μετά τις αποχωρήσεις βουλευτών

Φουλ επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός από το υπουργικό συμβούλιο. Ο Αλέξης Τσίπρας απέφυγε να αναφερθεί στο ενδοκυβερνητικό του μέτωπο ενώ εντύπωση προκάλεσε το ότι ο Πάνος Καμμένος δεν παρέστη στη συνεδρίαση, αν και βρισκόταν στο γραφείο του στη Βουλή! 

 «Ο Μητσοτάκης έβγαλε την μάσκα του φιλελεύθερου και έγινε Σαμαράς στο εμπόριο του δήθεν πατριωτισμού» ανέφερε μεταξύ άλλων  ο πρωθυπουργός στους υπουργούς του, υποστηρίζοντας ότι «νομιμοποίησε τον δεξιό ακτιβισμό με πολιτικό λόγο που φλερτάρει με τον φασισμό». 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Μπορεί ο πρωθυπουργός να μην αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος για πιθανή αποχώρηση   από την κυβέρνηση, όμως  οι κλυδωνισμοί στους ΑΝΕΛ συνεχίζονται μετά την ανεξαρτητοποίηση του Δημήτρη Καμμένου και του Γιώργου Λαζαρίδη.

«O Ψευτοδημητρός είναι άλλη περίπτωση αλλά ο κ. Λαζαρίδης ναι,  πρέπει να παραδώσει την έδρα του» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Θ. Τοσουνίδης στον Σκάι, με τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Γ. Λαζαρίδη να υποστηρίζει:  

«Αφήνω τον Πάνο Καμμένο να πορευτεί μόνος του σε αυτόν τον πολιτικό κατήφορο που επέλεξε». 

Στα απόνερα της συμφωνίας των Πρεσπών και το οριστικό διαζύγιο μεταξύ Ποταμιού  και Κινήματος Αλλαγής.  «Δεν ερωτηθήκαμε για τις τελευταίες αποφάσεις όπως το Μακεδονικό και τις εκλογές "εδώ και τώρα"… Από το να 'χουμε καβγαδάκια, καλύτερα να χωρίσουμε» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον Σκάι. 
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top