Απόπειρα εισβολής κουκουλοφόρων σε γραφείο βουλευτή των ΑΝΕΛ

Οι συνεργάτες του αντέδρασαν αποτελεσματικά

Απόπειρα εισβολής κουκουλοφόρων στο γραφείο του Κατσίκη

Τρεις κουκουλοφόροι επιχείρησαν το πρωί της Τετάρτης να εισβάλουν στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη στο κέντρο της Αθήνας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνεργάτες του βουλευτής αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να αποτρέψουν τους κουκουλοφόρους. 

Βούτσης: "Καταδικαστέες οι ενέργειες αυτές"

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης μετά από την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση και τη συνέδεσε με την "επίθεση" που δέχτηκε η Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότάσης δυσπιστίας.

"Δυστυχώς είμαστε μάρτυρες φαινομένων όπου μικρές ολιγάριθμες ομάδες της ακραίας βίας και ακραίας διχαστικής συνθηματολογίας και προσπάθειας εκφοβισμού του πολιτικού συστήματος προς βουλευτές κόμματα…προσπάθησαν και προσπαθούν και πρέπει να αποτραπούν να επιβάλλουν ένα κλίμα φόβου για δικές τους απόψεις", είπε ο κ. Βούτσης και συνέχισε:

"Δεν είναι απλά καταδικαστέες αυτές οι ενέργειες, αλλά μπορούν και πρέπει να αποτραπούν με βασικό μέσο την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοκιμασία κάθε τέτοιου συμβάντος εναντίον οποιουδήποτε και οποιουδήποτε κόμματος. Η πάνδημη αποδοκιμασία από όλες τις δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου πρέπει να υφίσταται κάθε στιγμή, όχι επιλεκτικά, συμψηφιστικά, όχι επιβραβεύοντας απόψεις που οδηγούν σε βίαιες ενέργειες". 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top