Με το βουλευτικό αυτοκίνητο και τρέχοντας με 180 χλμ. ξέφυγε ο Μπαρμπαρούσης

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του

Κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς με το βουλευτικό αυτοκίνητο υπό σφοδρή βροχόπτωση ο βουλευτής Κώστας Μπαρμπαρούσης έσπασε το μπλόκο που είχαν στήσει οι αστυνομικοί στο Μεσολόγγι και διέφυγε της σύλληψης προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία στην εθνική οδό χθες βράδυ εκτυλίχθηκαν σκηνές άγριας καταδίωξης , όταν ο Κ. Μπαρμπαρούσης παραβίασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα το σήμα των αστυνομικών που επιχείρησαν να τον σταματήσουν στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο βουλευτής, δεν υπάκουσε στο σήμα των αστυνομικών της Τροχαίας για να σταματήσει στα διόδια Μεσολογγίου. Αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα, με 180 χλμ. την ώρα κατάφερε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό μάλιστα σχηματίζεται ξεχωριστή δικογραφία από εκείνη σχετικά με το κάλεσμά του σε πραξικόπημα, καθώς κινδύνευσαν αστυνομικοί.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του επικεντρώνεται τώρα στην περιοχή του Ξηρομέρου, όπου έχουν στηθεί μπλόκα, ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη, βρίσκεται έξω από το σπίτι του.

Τι είπε στη Βουλή ο Μπαρμπαρούσης

Νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής, ανεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κάλεσε σε πραξικόπημα.

«Καλώ την στρατιωτική ηγεσία της χώρας», είπε, «να συλλάβει τον Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο, τον Προκόπη Παυλόπουλο για να αποτραπεί αυτή η προδοσία. Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες!», είπε.

Τις δηλώσεις του μάλιστα καταχειροκρότησαν οι παρόντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής κι εκείνος κατεβαίνοντας από το βήμα έδειχνε με το δάχτυλο τους βουλευτές που τον αποδοκίμαζαν και φώναζε: «Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες!»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top