Σκοπιανό: «Μύλος» οι ΑΝΕΛ – Παραίτηση Καμμένου ζητά ο Φίλης

Κατσίκης: Η κυβέρνηση δεν έχει νομιμοποίηση για συμφωνία

Νέα ενημέρωση 21:13

Σε αναβρασμό βρίσκονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τα Σκόπια.

Αν και ο Πάνος Καμμένος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα την Τρίτη, ότι όποιος ψηφίσει τη συμφωνία για το Σκοπιανό, θα τεθεί εκτός κόμματος, σήμερα ήρθε η πρώτη διαφοροποίηση με τον βουλευτή Θανάση Παπαχριστόπουλο να κάνει λόγο για καλή συμφωνία.

«Η ιστορία καταγράψει θετικά αυτό που έγινε χθες. Η χθεσινή επιλογή του Πρωθυπουργού θα καταγραφεί στα θετικά της Ιστορίας» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε ακόμη: Πολιτική θύελλα για το Severna Makedonija – Όλα δείχνουν πρόταση μομφής από ΝΔ

Μάλιστα, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο διαγραφής από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, είπε «δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, δεν είμαι παιδί του κομματικού σωλήνα».

Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντίνος Κατσίκης εξέφρασε ανοικτά την αντίθεσή του στη συμφωνία.

«Η κυβέρνηση δεν έχει νομιμοποίηση για συμφωνία» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, εκτιμώντας ότι ακόμη κι η συμφωνία έρθει στη Βουλή, δεν θα περάσει.

Παραίτηση Καμμένου ζητά ο Φίλης

Να παραιτηθεί καλεί τον Πάνο Καμμένο ο Νίκος Φίλης.

«Όταν σε ένα κορυφαίο ζήτημα ένας κορυφαίος υπουργός διαφωνεί, δεν μπορεί να παραμένει στην κυβέρνηση» είπε ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ στο ραδιόφωνο 24/7.

«Η κυβέρνηση έχει μία γραμμή, αυτή που υπάρχει στις προγραμματικές δηλώσεις. Ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται ότι έχουμε μια ιστορική συμφωνία που μόνο καλά θα φέρει για τη χώρα. Το πρώτο θεσμικό ζήτημα είναι ότι η κυβέρνηση τηρεί τις δεσμεύσεις της για λύση του Σκοπιανού. Θα σχολιάσω τη θέση του κ. Καμμένου τη μέρα της ψηφοφορίας» πρόσθεσε.

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top