Σκοπιανό: «Μύλος» οι ΑΝΕΛ – Παραίτηση Καμμένου ζητά ο Φίλης

Κατσίκης: Η κυβέρνηση δεν έχει νομιμοποίηση για συμφωνία

Νέα ενημέρωση 21:13

Σε αναβρασμό βρίσκονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τα Σκόπια.

Αν και ο Πάνος Καμμένος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα την Τρίτη, ότι όποιος ψηφίσει τη συμφωνία για το Σκοπιανό, θα τεθεί εκτός κόμματος, σήμερα ήρθε η πρώτη διαφοροποίηση με τον βουλευτή Θανάση Παπαχριστόπουλο να κάνει λόγο για καλή συμφωνία.

«Η ιστορία καταγράψει θετικά αυτό που έγινε χθες. Η χθεσινή επιλογή του Πρωθυπουργού θα καταγραφεί στα θετικά της Ιστορίας» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε ακόμη: Πολιτική θύελλα για το Severna Makedonija – Όλα δείχνουν πρόταση μομφής από ΝΔ

Μάλιστα, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο διαγραφής από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, είπε «δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, δεν είμαι παιδί του κομματικού σωλήνα».

Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντίνος Κατσίκης εξέφρασε ανοικτά την αντίθεσή του στη συμφωνία.

«Η κυβέρνηση δεν έχει νομιμοποίηση για συμφωνία» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, εκτιμώντας ότι ακόμη κι η συμφωνία έρθει στη Βουλή, δεν θα περάσει.

Παραίτηση Καμμένου ζητά ο Φίλης

Να παραιτηθεί καλεί τον Πάνο Καμμένο ο Νίκος Φίλης.

«Όταν σε ένα κορυφαίο ζήτημα ένας κορυφαίος υπουργός διαφωνεί, δεν μπορεί να παραμένει στην κυβέρνηση» είπε ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ στο ραδιόφωνο 24/7.

«Η κυβέρνηση έχει μία γραμμή, αυτή που υπάρχει στις προγραμματικές δηλώσεις. Ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται ότι έχουμε μια ιστορική συμφωνία που μόνο καλά θα φέρει για τη χώρα. Το πρώτο θεσμικό ζήτημα είναι ότι η κυβέρνηση τηρεί τις δεσμεύσεις της για λύση του Σκοπιανού. Θα σχολιάσω τη θέση του κ. Καμμένου τη μέρα της ψηφοφορίας» πρόσθεσε.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top