Έξαλλοι στο Ποτάμι με τα σενάρια για Θεοδωράκη και ΣΥΡΙΖΑ

Θεοδωράκης: Νέα εποχή fake news, έλεος!

Έξαλλους τους έκαναν στο Ποτάμι, αλλά και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, κάποια σενάρια που κυκλοφορήσαν περί πιθανής συμφωνίας Σταύρου Θεοδωράκη και ΣΥΡΙΖΑ, ώστε ο πρώτος να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θεωρώ ότι είναι ανυπόστατες. Είμαι σίγουρος ότι θα σας διαψεύσει ο ίδιος και θα μιλήσει για προβοκάτσια» είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στον Σκάι.

«Είναι προσβολή να λέγεται ότι θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ. Στους ανθρώπους που τον έλεγαν ότι είναι ο άνθρωπος του Μπόμπολα και τον πληρώνει ο Μπόμπολας» πρόσθεσε.

Λίγη ώρα μετά, έκανε παρέμβαση στην εκπομπή ο εκπρόσωπος του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας.

«Τα περί Επικρατείας στον ΣΥΡΙΖΑ για τον κ. Θεοδωράκη είναι κακοήθειες. Μπορεί να επιληφθεί μόνο ως κακό χιούμορ. Δεν μπορεί να λέγονται τέτοια πράγματα. Το Ποτάμι θα κατέβει στις εκλογές μαζί με τη Δημοκρατική Συμπαρατάξη ως Κίνημα Αλλαγής» είπε.

Δεν άργησε και η τοποθέτηση του αρχηγού του Ποταμιού στο twitter, όπου μίλησε για fake news.

«Νέα εποχή fake news. Ακούς έναν πολιτικό αρχηγό να λέει ότι ο πρώτος στόχος είναι να ηττηθούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και εσύ το μεταφράζεις ότι αυτός ο πολιτικός αρχηγός θα κατέβει βουλευτής επικράτειας με τον ΣΥΡΙΖΑ! Έλεος!» έγραψε ο κ. Θεοδωράκης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top