Φωκάς: «Να καεί η π@@@ν@ η Βουλή!» - Τι είπε στο STAR

Σε μια αδιανόητη πράξη, που προκάλεσε αντιδράσεις προχώρησε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων

Σε μια αδιανόητη πράξη, που προκάλεσε αντιδράσεις προχώρησε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς.

Σε συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ εμφανίζεται να σιγοτραγουδά υβριστικό σύνθημα για τη Βουλή: «Να καεί η π@@@ν@ η Βουλή!»

Κι όμως ο άνθρωπος που βλέπεται στο βίντεο να σιγοντάρει και να σιγοτραγουδά το υβριστικό σύνθημα, δεν είναι σκληροπυρηνικός οπαδός του ΠΑΟΚ, αλλά βουλευτής.

Όχι μόνο τραγουδά το υβριστικό σύνθημα για την Βουλή, αλλά προσπαθεί να ξεσηκώσει περισσότερο τους οπαδούς. Πάντως ο ίδιος μιλώντας στο STAR φαίνεται αμετανόητος.

«Ήταν σχήμα λόγου. Ασχολείται το κατεστημένο της Αθηνάς με ένα σύνθημα. Αφήνουμε όλη τη μπόχα της Αθήνας να κυβερνά το ποδόσφαιρο και όχι μόνο και ασχολούμαστε με ένα σύνθημα».

Ο Βασίλης Λεβέντης φαίνεται να δικαιολογεί τον βουλευτή του, σημειώνοντας μάλιστα ότι ο ΠΑΟΚ έχει αδικηθεί κατάφορα και έπρεπε να πάρει το πρωτάθλημα.

«Είναι αδικημένη η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία. Το λάθος που ίσως έκανε ο βουλευτής είναι ότι δεν τους είπε να σταματήσουν. Ο ίδιος δεν είπε τίποτε» δήλωσε στον Real Fm o πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο  Αριστείδης Φωκάς ωστόσο, πάντως μπροστά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ μίλησε με διχαστικό λόγο, διαχωρίζοντας τη χώρα σε βορά και νότο.

Πριν λίγο καιρό ο βουλευτής είχε δημιουργήσει και πάλι αίσθηση καθώς είχε αρνηθεί ότι ο Ιβάν Σαββίδης είχε μπει στο γήπεδο της Τούμπας με το περίστροφο στην ζώνη του, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ακόμη και σήμερα μιλώντας στο STAR επιμένει ότι ήταν ασήμαντο θέμα...

«Όλη η Ελλάδα ασχολείται με την φωτογραφία του Σαββίδη με ένα όπλο. Και αφήνουμε στην άκρη όλα τα θέματα, την βρώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου που δεν επέτρεπε σε άλλη ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top