Αντωνοπούλου: Ρωτήστε τον Τσίπρα αν εκτίμησε το έργο μου

Αλλά απέφυγε κάθε αναφορά στον τρόπο της απομάκρυνσής της από την κυβέρνηση

Απέφυγε κάθε αναφορά  στον τρόπο της απομάκρυνσής της από το υπουργείο Εργασίας η πρώην αναπληρώτρια υπουργός  Ράνια Αντωνοπούλου κατά την τελετή παράδοσης της αρμοδιότητας για την καταπολέμηση της ανεργίας στον υφυπουργό Νάσο Ηλιόπουλο.  

Απαντώντας πάντως σε ερώτηση για το αν αισθάνεται πικρία δήλωσε ότι «όποιος μπαίνει στην κυβέρνηση δηλώνει αυτόματα στη διάθεση του Πρωθυπουργού», ενώ σχετικά με το το κατά πόσο εκτίμησε το έργο της ο κ. Τσίπρας δήλωσε:  «Να ρωτήσετε τον ίδιο»!

«Ξέρω ότι οι περισσότεροι θα περίμεναν από έμενα να ακούσουν κάτι για τις συνθήκες υπό τις οποίες παραιτήθηκα. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να σεβαστούμε τον θεσμικό χαρακτήρα της τελετής και να μου επιτρέψετε να επικεντρωθούμε σε αυτό» διευκρίνισε η ίδια στην έναρξη της ομιλίας της , ενώ  περιορίστηκε να υπερασπιστεί το έργο της για την καταπολέμηση της ανεργίας.

Για τον αντικαταστάτη της,  νέο υφυπουργό Νάσο Ηλιόπουλο,  η  πρώην αναπληρώτρια υπουργός τόνισε:  «Είναι ένας σύντροφος που γνώρισα πριν αναλάβω τα καθήκοντά μου. Ξέρω τον Νάσο, τον γνωρίζω, ξέρω και τις επιστημονικές του γνώσεις, θα ανταποκριθεί πλήρως σε αυτό το κρίσιμο χαρτοφυλάκιο. Η αποχώρησή μου δεν σημαίνει ότι δεν είμαι στη διάθεσή του, προτίθεμαι να συμβάλω όσο μπορώ ως απλός πολίτης, γιατί αυτή είναι μια μάχη που πρέπει να κερδίσει η Πρώτη Φορά Αριστερά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top