Βενιζέλος: Τώρα εκλογές- Να να μην θάψουν το μέλλον της χώρας στις λάσπες!

Τι υποστήριξε στην ομιλία του στη Βουλή για τη Novartis

Εκλογές ζήτησε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ολοκληρώνοντας την ομιλία του στη Βουλή για τη Novartis, επισημαίνοντας  ότι «δε θα τους αφήσουμε να θάψουν το μέλλον της χώρας στις λάσπες».

«Με τοποθετήσατε στην πρώτη γραμμή της μάχης για την κοινοβουλευτική δημοκρατία και το συντεταγμένο κράτος δικαίου», τόνισε  ο κ. Βενιζέλος για την εμπλοκή του ονόματός του και πρόσθεσε:

«Μάλλον το όνομά μου μπήκε από συνήθεια, αλλά κάποιοι δεν έχουν βάλει μυαλό από τις συνεχείς προσπάθειες στοχοποίησης μου», ενώ υποστήριξε ότι «μωραίνει κύριος ον βούλεται απολέσαι»  και…  ευχαρίστησε θερμά τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, γιατί «δεν με παρέλειψαν από την υπόθεση Novartis και βρήκαν και μία θέση και για εμένα».

 «Γιατί τώρα; Πρόκειται για μία υπόθεση την οποία προετοιμάζετε εδώ και 14 μήνες, αλλά την φέρατε τώρα. Τώρα που ο ριζοσπαστισμός σας εξατμίστηκε» τόνισε απευθυνόμενος στην κυβερνητική πλειοψηφία.

«Είδατε ότι δεν προκύπτει καθαρή έξοδος από τα μνημόνια και γλύφετε εκεί που φτύνατε. Έχετε γίνει τα καλύτερα delivery boy», σχολίασε για την κυβέρνηση ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «λόγω ανεπάρκειας των κυβερνώντων, έχουμε τα "Ίμια 2" τα οποία θα είναι χειρότερα από τα "Ίμια 1"».

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε επίσης σε «ζοφερή κατάσταση στην Δικαιοσύνη  με κυβερνητικές παρεμβάσεις» και ζήτησε  «από τους έντιμους δικαστές να σταθούν όρθιοι απέναντι σε αυτή την παραβίαση».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top