Χαμός στη Βουλή με «άι στο διάολο» της Χριστοδουλοπούλου σε Αθανασίου!

Ζήτησε το λόγο για να απαντήσει επί προσωπικού ο βουλευτής της ΝΔ

Χαμός επικράτησε στη Βουλή όταν ο βουλευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου ζήτησε το λόγο για να μιλήσει επί προσωπικού.

«Αν έχει κάτι προσωπικό θα το πει μετά, δεν προβλέπεται σε αυτή τη διαδικασία» είπε η προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου, στην οποία «απάντησε» ο Νίκος Δένδιας.

«Ο κ. Αθανασίου προσεκόμισε σε μένα, ως κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο αντίγραφο των πρακτικών της Βουλής όπου αναφέρεται ότι του λέτε “άι στο διάβολο”. Κατά τούτο δικαιούται ο κ. Αθανασίου ανθρωπίνως να πάρει το λόγο!» είπε ο κ. Δένδιας, αναφερόμενος σε περιστατικόμε στιχομυθία του κ. Αθανασίου με την κα Χριστοδουλοπούλου που έγινε πριν μιλήσει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

«Εγώ το είπα αυτό;» αναρωτήθηκε η ίδια.

Διαβάστε ακόμη: Ένταση με το «καλημέρα» στη Βουλή: Ή θα μπει μία κάλπη ή θα βάλετε και για τον Κουρουμπλή!

«Ζητήστε να διαγραφεί στα πρακτικά και να πείτε ότι τον τιμάτε και το υπολήπτεστε» σχολίασε ο κ. Δένδιας.

«Αυτό θα γίνει κ. Δένδια. Εγώ δεν το άκουσα. Όποιος το είπε ήταν και αστοχία και αγένεια» αποκρίθηκε η κα Χριστοδουλοπούλου, αρνούμενη πως ήταν αυτή που είπε τη συγκεκριμένη φράση στον κ. Αθανασίου.

«Αυτό που κάνετε είναι ανεπίτρεπτο. Σας ενόχλησαν οι παρεμβάσεις που έκανε και αποκαλύφθηκε η σκευωρία με τους μάρτυρες» είπε ο κ. Αθανασίου παίρνοντας το λόγο.

Ο βουλευτής της ΝΔ φάνηκε να μην πείθεται από τις εξηγήσεις της κυρίας Χριστοδουλοπούλου, λέγοντας «πρέπει να ανακαλέσετε, θα το κάνετε;».

«Τελειώσατε, τέλειωσε ο χρόνος σας» είπε η προεδρεύουσα της Βουλής και προχώρησε στη διαδικασία!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top