Με δηλώσεις Άδωνη κατά Καραμανλή συνεχίζεται ο «βιντεοπόλεμος» Μαξίμου - ΝΔ

Τι απάντησε ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Με τη δημοσιοποίηση βίντεο με τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης  κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, όταν   ήταν στέλεχος του ΛΑΟΣ,  συνέχισε το Μέγαρο Μαξίμου την επίθεσή του στη ΝΔ για το ζήτημα του Σκοπιανού, ρωτώντας και πάλι τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν συμφωνεί.

«Συμφωνεί ή διαφωνεί η Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης με τα όσα έλεγε ο σημερινός αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης, όταν με αφορμή την υιοθέτηση από την κυβέρνηση της Ν.Δ. της γραμμής για σύνθετη ονομασία ισχυριζόταν ότι "ο Καραμανλής ξεπούλησε τη Μακεδονία";», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

«Πλέον είναι εμφανές σε όλους ποιος είναι ο πρόεδρος, ποιος ο αρχηγός και γιατί η Ν.Δ. χρησιμοποιεί όλη την επιχειρηματολογία του ΛΑΟΣ για το ονοματολογικό» υποστηρίζει επίσης το Μέγαρο Μαξίμου.   

Γεωργιάδης: Αν πάμε 10 χρόνια πίσω άλλοι θα είναι χαμένοι

«Αν πάμε δέκα χρόνια πίσω άλλοι θα είναι χαμένοι» σχολίασε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης για το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Μέγαρο Μαξίμου με τις αναφορές του στη στάση της τότε κυβέρνησης  Καραμανλή  στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

«Θα είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον να μας παίξει το Μέγαρο Μαξίμου τις προ δεκαετίας δηλώσεις του κ. Τσίπρα και των στελεχών του, τότε που τα Σκόπια ήταν Μακεδονία και η Αμερική ο μεγάλος εχθρός και το ΝΑΤΟ θα διαλύονταν» δήλωσε  ο κ. Γεωργιάδης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top