«Έψαλλαν» τα κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους πολιτικούς αρχηγούς

Εορταστικό το κλίμα στην εκπνοή του χρόνου

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τους πολιτικούς αρχηγούς.

Όπως κάθε χρόνο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άκουσε τα κάλαντα πρώτα από τους άνδρες της Προεδρικής Φρουράς και αμέσως μετά εκτός από ευχές έστειλε ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας για τη νέα χρονιά που έρχεται.

«Η Ελλάδα δεν κάμπτεται από δυσχέρειες. Ο ελληνικός λαός ξέρει να βλέπει μπροστά αρκεί να είμαστε όλοι ενωμένοι και αποφασισμένοι», είπε.

Εκτός από εορταστικό το κλίμα ήταν και συγκινητικό όταν ο Προκόπης Παυλόπουλος άκουσε τα κάλαντα από παιδιά του Συλλόγου Παιδιών με Σύνδρομο Down από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Πρόεδρος μοίρασε ευχές και γούρια ενώ το δώρο που του πρόσφεραν ήταν συμβολικό! Ήταν μία προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και όλοι αμέσως σκέφτηκαν τη συζήτηση που γίνεται ξανά για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

«Είναι σύμβολο πως σας εμπνέουν τα μηνύματα του παρελθόντος ιδίως εσάς τους Μακεδόνες. Δεν ήταν μόνο στρατηλάτης. Ήταν φορέας πολιτισμού», είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Τα παιδιά του Συλλόγου Συνδρόμου Down είπαν τα κάλαντα και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης άκουσε βέβαια και τα κάλαντα από την ιδιαίτερη πατρίδα του και τις σχετικές μαντινάδες από τον Σύλλογο Κρητών Αιγάλεω.

Κάλαντα από όλη την Ελλάδα - Ποντιακά, Μακεδονίτικα, Κρητικά και Ικαριώτικα - άκουσε η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τα Μακεδονίτικα κάλαντα ήταν που εντυπωσίασαν τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος μοίρασε και άδειες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top