Τα «άκουσαν» και φέτος οι πολιτικοί αρχηγοί

Οi Κωνσταντινουπολίτες στον Προκόπη Παυλόπουλο - Νέα ενημέρωση: 23-12-2017 21:18

Μια ευχάριστη μέρα σήμερα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους πολιτικούς αρχηγούς, καθώς άκουσαν τα κάλαντα από συλλόγους και φορείς.

Οι Κωνσταντινουπολίτες  έψαλαν τα κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ο Προκόπης Παυλόπουλος άδραξε την ευκαιρία να τονίσει την ανάγκη τήρησης των κανόνων της συνθήκης της Λωζάννης.

Η Πανειπηρωτική Ομοσπονδία ευχήθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ενώ - μεταξύ άλλων - του χάρισαν και ένα CD με παραδοσιακά τραγούδια για τα ακούει στο χωριό του στην Άρτα.

O Αλέξης Τσίπρας υποδέχθηκε και το 1ο Γυμνάσιο Παπάγου και μάλιστα αιφνιδίασε τους μαθητές που δεν είχαν ετοιμαστεί να πουν τα παραδοσιακά κάλαντα. 

Τα κάλαντα αλλά και μια μαντινάδα άκουσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Ένωση Βρακοφόρων Κρήτης, οι οποίοι του υπενθύμισαν ότι πήγαιναν επί 14 χρόνια συνεχόμενα και στον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. 

«Το 2018 να κάνουμε το άλμα προς τα μπρος και να αφήσουμε πίσω αυτή τη δεκαετή κρίση» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ευχές από την μεικτή χορωδία των ενόπλων δυνάμεων άκουσε ο υπουργός εθνικής άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος δήλωσε πως «ο μεγαλύτερος εξοπλισμός μας είναι οι άνθρωποί μας».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top