Τρικούβερτος καβγάς Καμμένου με Βούλτεψη στη Βουλή

Αναφορές σε «μαζί τα φάγατε», «απατεώνες» και… βόλτες με το κότερο

Τρικούβερτος καβγάς ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου και της βουλευτού της ΝΔ Σοφίας Βούλτεψη, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού.

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο  υπουργός Εθνικής Άμυνας, ασκώντας σκληρή κριτική σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ακούσθηκε να λέει στη βουλευτή της ΝΔ:  «Κι εσείς τα παίρνατε κυρία Βουλτεψη από τέτοια συγκροτήματα, όταν έπαιρνε δάνεια δεν τα παίρνατε; Μαζί τα φάγατε. Όταν έπαιρνε δάνεια ενώ οι ελληνικές επιχειρήσεις πεινάγανε. Τα μοιράσατε μεταξύ σας».

Η αναφορά αυτή, που αφορούσε τα δάνεια της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», στην οποία  εργαζόταν η κ. Βούλτεψη προκάλεσε την «έκρηξή» της βουλευτού της ΝΔ  η οποία αποκάλεσε τον κ. Καμμένο «απατεώνα» και συνεχείς αντεγκλήσεις της με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας,  παρά την προσπάθεια του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση να επιβάλλει την τάξη.

Τελικά η κ. Βούλτεψη έλαβε τον λόγο επί προσωπικού διατυπώνοντας αιχμές για τα περιουσιακά στοιχεία του κ. Καμμένου, το αυτοκίνητο του πρώην δικτάτορα της Ουγκάντα Αμίν  Νταντά που όπως υποστήριξε αγόρασε, αλλά και για το κότερό του.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αρνήθηκε ότι ανήκε στον δικτάτορα το αυτοκίνητο και υποστήριξε ότι με το κότερό  του πήγαινε βόλτα και την κ. Βούλτεψη, η οποία το διέψευσε!                  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top