Μπρα ντε φερ κυβέρνησης-ΝΔ για αξιολόγηση και μέτρα

Τζανακόπουλος: Πρώτη φορά κανένα επιπλέον δημοσιονομικό μέτρο – Χατζηδάκης: Κάνουν πανηγυράκι και βγάζουν και τη γλώσσα

Μπρα ντε φερ κυβέρνησης-ΝΔ για αξιολόγηση και μέτρα

Σκληρό μπρα ντε φερ στον απόηχο των διαπραγματεύσεων για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης κάνουν κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση.

«Aυτό που είναι εξαιρετικά θετικό σε σχέση με την ολοκλήρωση της τεχνικής συμφωνίας είναι ότι για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια έχουμε ολοκλήρωση αξιολόγησης χωρίς κανέναν επιπλέον δημοσιονομικό μέτρο» είπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9.

«Το μοναδικό 4ο μνημόνιο που υπάρχει, είναι στο μυαλό και στα σχέδια του κ. Μητσοτάκη» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ενώ κάθε φορά υιοθετούνται πολύ βαριά μέτρα αντί να πουν ότι υπάρχουν κάποιες δυσκολίες κάνουν πανηγυράκι και βγάζουν τη γλώσσα στους πολίτες» είπε από την πλευρά του ο Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.  

Διαβάστε ακόμη: Υποχώρησε η κυβέρνηση από τις «κόκκινες» γραμμές της – Τι συμφωνήθηκε για ΔΕΗ

Αναφερόμενος ειδικά στο θέμα της ΔΕΗ, είπε ότι η κυβέρνηση «χύνει κροκοδείλια δάκρυα» και πρόσθεσε: «Ενώ καταψήφισαν το νόμο το δικό μας για τη μικρή ΔΕΗ, τώρα προχωράνε στην πώληση των λιγνιτικών μονάδων χωρίς να έχουν κανένα πρόβλημα σε σχέση με τις παλαιότερες δεσμεύσεις τους και μάλιστα το εγχείρημα δεν είναι βέβαιο ότι θα πετύχει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top