Με αναφορά στον… Γκάλη η κατάθεση του προϋπολογισμού στη Βουλή

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής παραλαμβάνοντας το «στικάκι» από τον Χουλιαράκη

Κατατέθηκε στη Βουλή ο προϋπολογισμός του 2017, το τελικό σχέδιο του οποίου παρέδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.  

«Εύχομαι και οι επόμενοι προϋπολογισμοί να είναι καλύτεροι» σχολίασε ο κ. Βούτσης, ο οποίος υπενθύμισε παραλαμβάνοντας τον φάκελο με το ηλεκτρονικό μέσο αποθήκευσης του προϋπολογισμού την φράση κορυφαίου Έλληνα παίκτη του μπάσκετ  Νίκου Γκάλη:  «Είναι ο καλύτερος μέχρι τον επόμενο, όπως έλεγε ο Γκάλης»!

Στο τελικό σχέδιο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυξάνεται κι άλλο ο στόχος για το πρωτογενές πλεόνασμα στο 3,8%, ενώ προβλέπονται επίσης ανάπτυξη 2,5% αλλά και νέα μέτρα.  

Διαβάστε ακόμη:  Η «λυπητερή» με τα μέτρα 1,8 δισ. ευρώ που φέρνει ο νέος προϋπολογισμός

Ο προϋπολογισμός θα εισαχθεί προς επεξεργασία στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις συνεδριάσεις.

Στην Ολομέλεια θα εισαχθεί προς συζήτηση την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου. Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί σε πέντε συνεχείς συνεδριάσεις, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, με ονομαστική ψηφοφορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top