Δηκτική απάντηση Τσακαλώτου για τον ξάδερφό του και την εισπρακτική

«Ανακαλύφθηκε και η "οικογενειακή ευθύνη" για να συνεχιστεί το σήριαλ» σχολιάζουν κύκλοι του ΥΠΟΙΚ

Δηκτική απάντηση Τσακαλώτου για τον ξάδερφό του

Με ένα καυστικό σχόλιο απάντησαν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών στο δημοσίευμα περί εισπρακτικής εταιρείας που ανήκει στον ξάδερφο του Ευκλείδη Τσακαλώτου, Ορέστη, και που είναι μεταξύ αυτών που αναλαμβάνουν τη  των ληξιπρόθεσμων οφειλών πελατών της ΔΕΗ.

«Σήμερα, ανακαλύφθηκε και η "οικογενειακή ευθύνη" για να συνεχιστεί το σήριαλ με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Αφού ο "ξάδελφος" δουλεύει σε εταιρία που αναλαμβάνει έργα διαχείρισης δανείων, δεν μπορεί, κάπου θα εμπλέκεται και ο υπουργός. Μια συγγενική, όμως, σχέση δεν σημαίνει (πάντα) και ιδιαίτερες επαφές – πολύ περισσότερο όταν έχουν συναντηθεί 2-3 φορές σε δημόσιες εκδηλώσεις...» σχολιάζουν από το ΥΠΟΙΚ.

Διαβάστε ακόμη: Εισπρακτική αναλαμβάνει οφειλές της ΔΕΗ - Ανήκει σε ξάδελφο του Ευκλείδη Τσακαλώτου

«Αντίθετα ευθύνες, κατά την εκκλησία που με τόση ευλάβεια υπηρετούν ορισμένοι εκδότες εφημερίδων, έχει ο ανάδοχος, ο νονός, καθώς το βάπτισμα δεν έχει ρόλο κοινωνικού χαρακτήρα (πολιτική προβολή και καριέρα...) αλλά πνευματικό και ουσιαστικό. Εκεί θα πρέπει τώρα να στρέψουν την προσοχή τους οι ταγοί της αντικειμενικής ενημέρωσης: ποιος βάπτισε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο προκειμένου να αναδειχθούν οι ευθύνες που του αναλογούν, και για την αριστερά και για τον ΠΑΟΚ!» προσθέτουν, κλείνοντας δηκτικά: «Απεταξάμην...».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top