Kεντροαριστερά: Ένας αρχηγός, δύο κοινοβουλευτικές ομάδες

Η είδηση του χθεσινού πρώτου debate μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία του νέου κόμματος

Μέχρι τις επόμενες εθνικές εκλογές ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς θα συνεχίσει με δύο κοινοβουλευτικές ομάδες του Ποταμιού και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Αυτή ήταν η είδηση του χθεσινού πρώτου debate μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία του νέου κόμματος.

«Πήραμε αυτή την πρωτοβουλία γιατί θέλουμε να ανατρέψουμε το πολιτικό σκηνικό. Δεν είμαστε εδώ για να απαντήσουμε τίνος συμπλήρωμα κυβερνητικό θα γίνουμε» υποστήριξε η Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας ότι καμία συνεργασία δε θα γίνει με ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία.

Η είδηση της βραδιάς όμως ήρθε από την ερώτηση του Νίκου Ανδρουλάκη αν θα είναι ξεχωριστές οι κοινοβουλευτικές ομάδες ή θα είναι πολυκομματικός ο νέος φορέας.

«Οι δύο κοινοβουλευτικές ομάδες δεν διαλύονται, αυτό θα ήταν ένα δώρο στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» επεσήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Δείτε στο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του STAR, Γιώργου Κολοβάτσιου τι είπαν οι υποψήφιοι για την ηγεσία του νέου φορέα, Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιάννης Ραγκούσης, Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Μανιάτης και Νίκος Ανδρουλάκης.

 Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top