Χριστουγεννιάτικο μποναμά 1.000 ευρώ σε 1 εκατ. Έλληνες υπόσχεται η κυβέρνηση

Αρχές Δεκεμβρίου οι οριστικές αποφάσεις – Βερναδάκης: Δεδομένη η συμφωνία και των θεσμών

Χριστουγεννιάτικο μποναμά 1.000 ευρώ σε 1 εκατ. Έλληνες

Μέρισμα 1.000 ευρώ σε 1 εκατομμύριο οικονομικά αδύναμους πολίτες πριν το τέλος του χρόνου σκοπεύει να δώσει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον Χριστόφορο Βερναδάκη.

«Θα δοθούν περίπου 1.000 ευρώ σε 1 εκατομμύριο ανθρώπους. Προς το τέλος του Νοεμβρίου, αρχές Δεκεμβρίου, θα υπάρξουν οι αποφάσεις για το πού ακριβώς και με ποιον τρόπο θα διανεμηθεί» τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, υπογραμμίζοντας ότι θα υπάρχει και συμφωνία των θεσμών: «Τη θεωρώ δεδομένη. Πέρυσι, η αντίρρησή τους ήταν ότι θα μπορούσε να είναι πιο στοχευμένοι οι πληθυσμοί στους οποίους κατευθύνεται. Επί της ουσίας δεν υπήρχε αντίρρηση, αλλά στο πώς και σε ποιους».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «φέτος θα είναι αρκετά πιο στοχευμένο. Σε πληθυσμούς που έχουν συμπιεστεί πάρα πολύ από την κρίση, όχι μόνο στους συνταξιούχους. Έχουμε και άλλα, ευρύτερα στρώματα που έχουν πληγεί, πρέπει να δούμε πώς θα εντάξουμε κατηγορίες του υπόλοιπου πληθυσμού».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top