Κ. Μακρή: Δυσαρέσκεια στο Μαξίμου από τις διαρροές κυβερνητικού αξιωματούχου για νέα μέτρα!

Ποια στοιχεία τον οδήγησαν στο να εκφράσει την ανησυχία του

«Δυσαρεστήθηκε το Μέγαρο Μαξίμου, γιατι ουσιαστικά ο Έλληνας αξιωματούχος που μίλησε σήμερα στους δημοσιογράφους θόλωσε την εικόνα της καλής πορείας της οικονομίας που καλλιεργεί το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση, κυρίως σε δυο σημεία: Έβαλε στο τραπέζι θέμα νέων μέτρων για το 2018 και άφησε  μετέωρο το θέμα της καθαρής εξόδου απο τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018»  αποκάλυψε η Κάτια Μακρή στο σημερινό της σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.   

Όπως πρόσθεσε «η ενόχληση αύτη εκφράστηκε στον κυβερνητικό παράγοντα που  επικοινώνησε μαζί του για να αποσαφηνίσει τι είπε και πώς το είπε και δεν είμαι σίγουρη ότι ικανοποιήθηκαν απο τις απαντήσεις του».

Όσον αφορά γιατί το έκανε, «όπως λένε συνομιλητές του έχει γνώση των στοιχείων, βλέπει την πορεία των φορολογικών εσόδων και θέλει να ειναι πιο ρεαλιστής. Άλλωστε δέχεται και πολλές πιέσεις απο το εξωτερικό, καθώς ξεκινά μια αξιολόγηση που δεν θα ειναι υγιεινός περίπατος στην εξοχή».  

Η σχολιάστρια του Star υπενθύμισε ότι έτερος κορυφαίος αλλά  κοινοτικός αξιωματούχος που μίλησε σήμερα στους δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες και στον Θάνο Αθανασίου, «τους είπε μερικά πολυ ενδιαφέροντα πράγματα:  “νωρίς να μιλάμε για νέα μετρά” χωρίς να το αποκλείσει, “αν δεν βιαστείτε, θα χάσετε τα 800 εκ. ευρώ για τα ληξιπρόθεσμα”,  “επιταχύνετε για την αξιολόγηση. εκκρεμούν 95 προαπαιτούμενα”».

Αλλά όπως κατέληξε η Κάτια Μακρή «οι πιέσεις ειναι μεγάλες και αυτή την αγωνία εξέφρασε και ο Έλληνας υπουργός». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top