ΕΣΕΕ: Τι συζητήσαμε με τους πολιτικούς αρχηγούς για τα προβλήματα του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας

«Έδειξαν κατανόηση για τα προβλήματα της αγοράς, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα για να γίνουν»

ΕΣΕΕ: Τι συζητήσαμε με τους πολιτικούς αρχηγούς για τα προβλήματα του εμπορίου  και της επιχειρηματικότητας

Ανακοίνωση για το τον κύκλο επαφών που ολοκλήρωσε με την πολιτική ηγεσία της χώρας o πρόεδρός της Βασίλης Κορκίδης και το προεδρείο της,  συγκεκριμένα με τον Πρωθυπουργό  Αλέξη Τσίπρα, τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης . Κυριάκο Μητσοτάκη, την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά καθώς και με τον Πρόεδρο του Ποταμιού  Σταύρο Θεοδωράκη, εξέδωσε η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

 Η διοίκηση της ΕΣΕΕ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, είχε την ευκαιρία να εκθέσει τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και να επαναφέρει τις τρεις προτάσεις της για την επιβίωση των μικρομεσαίων της αγοράς. Οι συναντήσεις αυτές έδειξαν ότι ναι μεν υπάρχει κατανόηση ως προς τα προβλήματα της αγοράς, ωστόσο υπάρχουν πολλά ακόμα για να γίνουν και το κυριότερο επιτέλους να υπάρξει σύμπνοια και πολιτική βούληση για την προώθηση των κατάλληλων λύσεων. Η ΕΣΕΕ ευελπιστεί ότι η χρονιά θα είναι καλύτερη για όλους τους επιχειρηματίες και θα συνεχίσει να είναι παρούσα στις προκλήσεις της συγκυρίας.

Στο πλαίσιο αυτό ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης καλωσορίζει το επενδυτικό ενδιαφέρον που εκδηλώνεται με την επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμμανουέλ Μακρόν και εκπροσωπώντας τον κόσμο του ελληνικού εμπορίου και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, δηλώνει ότι η ΕΣΕΕ στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της την προσπάθεια εξόδου της χώρας μας από την κρίση και την επαναφορά της σε αναπτυξιακή τροχιά.

«Παρά το γεγονός ότι η ΕΣΕΕ δεν κλήθηκε να συμμετάσχει στην προγραμματισμένη συνάντηση Ελληνικών και Γαλλικών επιχειρήσεων αλλά και θεσμικών εκπροσώπων της επιχειρηματικότητας παρουσία του Πρωθυπουργού της χώρας, ίσως εξαιτίας του μεγέθους των επιχειρήσεων που συνοδεύουν τον Γάλλο Πρόεδρο, το Ελληνικό εμπόριο επικροτεί τη στρατηγικής σημασίας επίσκεψη στην Ελλάδα, ευελπιστώντας για στενότερη συνεργασία μεταξύ των δυο χωρών» αναφέρεται στην ανακοίνωση  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top