Τζανακόπουλος: Πολιτική ανοησία της ΝΔ, να ζητά εξεταστική για το Noor 1

«Μετά το Eurogroup κατέρρευσε το αφήγημα του κ. Μητσοτάκη» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Τζανακόπουλος: Πολιτική ανοησία της ΝΔ η εξεταστική

Πολιτική ανοησία στη ΝΔ για το θέμα του Noor1 καταλόγισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό SBC.

Ερωτηθείς πώς χαρακτηρίζει η κυβέρνηση το αίτημα της ΝΔ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση του πλοίου Noor1, είπε «θα μπορούσα να σας πως ότι εκτός από αντιπερισπασμός είναι ανοησία της ΝΔ, καθώς πρόκειται για υπόθεση διογκωμένη από μερίδα συστημικών μέσων ενημέρωσης. Γιατί ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει αυτό το ατόπημα να ταυτίζεται με επιχειρηματικά συμφέροντα».

«Μετά το Eurogroup κατέρρευσε το αφήγημα του κ. Μητσοτάκη, ότι δεν υπάρχει φως στο τούνελ και όταν ήρθε η συμφωνία που βάζει τις βάσεις για την οριστική έξοδο από την κρίση  έπρεπε να βρει άλλο αφήγημα και βρήκε το Noor 1» τόνισε.

Ειδικά για τις εξεταστικές επιτροπές ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είπε η κυβέρνηση λέει ναι στις εξεταστικές για σοβαρές υποθέσεις όχι στις ανοησίες. «Να κάνουμε εξεταστική για ποιο αδίκημα που έχει τελεστεί σύμφωνα με τον Μητσοτάκη» αναρωτήθηκε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος και συμπλήρωσε «όταν υπάρχουν σοβαρές υποθέσεις όπως αυτή της υγείας, όταν έχουμε ενδείξεις τέλεσης σοβαρών αδικημάτων βεβαίως θα προχωρήσουμε σε εξεταστικές και σε προανακριτικές αλλά δεν θα μπούμε σε μια πολιτική ανοησία που πρόκειται και για ένα μιντιακό κατασκεύασμα».

Αναφερθείς στις προτεραιότητες της κυβέρνησης είπε πως «τον Ιανουάριο του 2015 υπήρξε σαφής εντολή του ελληνικού λαού να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής των πολιτών , να αποδοθεί δικαιοσύνη» τόνισε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος και υπογράμμισε πως η οικονομική κατάρρευση της χώρας δεν είναι αποτέλεσμα των υπέρογκων δαπανών του δημοσίου, αλλά αποτέλεσμα ενός πολιτικού κατεστημένου που διασπάθισε το δημόσιο χρήμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top