Κουτσούμπας: «Μην ακούτε τα μεγάλα λόγια περί ανάπτυξης»- Το δώρο του στον Τσίπρα

Τι είπε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου όπου είχε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό

Κουτσούμπας:  «Μην ακούτε τα μεγάλα λόγια περί ανάπτυξης»- Το δώρο του στον Τσίπρα

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στο πλαίσιο των επαφών του Αλέξη Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημερώσει για τα αποτελέσματα του Eurogroup και τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στη συμφωνία τονίζοντας πως «τώρα προχωράμε μπροστά».

Ο κ. Κουτσούμπας προσέφερε στον πρωθυπουργό το βιβλίο «Διακήρυξη της ΚΕ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση» και εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ανέφερε πως ο κ. Τσίπρας τον ενημέρωσε με βάση «τις γνωστές θέσεις της κυβέρνησης» ενώ για το Κυπριακό επισήμανε πως εξακολουθεί να είναι «πρόβλημα εισβολής και κατοχής».

«Ο ελληνικός λαός δεν έχει να περιμένει τίποτε από την οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με τους εταίρους» σημείωσε ακόμα ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ και εκτίμησε πως ο λαός «θα συνεχίσει να ματώνει» από τα «νέα μνημόνια που είναι μνημόνια διαρκείας» και «τα αντιλαϊκά μέτρα που πλήττουν τα λαϊκά εισοδήματα» και εκτίμησε πως «μόνη διέξοδος είναι η πάλη».

Τόνισε ακόμη πως «κανείς δεν πρέπει να ακούει τα μεγάλα λόγια περί ανάπτυξης», καθώς, όπως είπε, η όποια ανάπτυξη θα είναι αναιμική και θα αφορά μόνο κάποιους τομείς της οικονομίας και συγκεκριμένους μονοπωλιακούς ομίλους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top