Επίθεση Μαξίμου στον Μητσοτάκη για τα όσα ανέφερε στη Βουλή

«Αρνείται να αντιληφθεί τι εθνικό συμφέρον» υποστηρίζει σχετικά με το αίτημα για εκλογές

Επίθεση Μαξίμου στον Μητσοτάκη για τα όσα ανέφερε στη Βουλή

«Την ώρα που η κυβέρνηση κορυφώνει τη διαπραγματευτική μάχη σε διεθνές επίπεδο, επικεντρώνοντας στον εθνικό στόχο της ρύθμισης του χρέους και την ώρα που όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στο Eurogroup της επόμενης Πέμπτης και στο δίκαιο αίτημα της Ελλάδας για τήρηση των συμφωνηθέντων, ο κ. Μητσοτάκης στο εσωτερικό, επίμονα μίζερος και μονότονος, ζητά για μία ακόμη φορά εκλογές» απάντησε το Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ άλλων, στην ομιλία του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή επί των τροπολογιών που κατέθεσε η  κυβέρνηση.      

«Αρνείται να αντιληφθεί, ότι εκτός από τον διακαή πόθο του να επιστρέψει στις καρέκλες της εξουσίας, υπάρχει και το εθνικό συμφέρον» υποστηρίζει επίσης το Γραφείο Τύπου το πρωθυπουργού, το οποίο απευθυνόμενο στον πρόεδρο της ΝΔ υποστηρίζει για το ζήτημα των εκλογών:   

«Οι σύμβουλοί του τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Θα μπορούσαν τουλάχιστον σήμερα να του επισημάνουν το αποτέλεσμα των βρετανικών εκλογών και να τον αποτρέψουν. Σε κάθε περίπτωση να μην ματαιοπονεί, γιατί οι εκλογές θα αργήσουν ακόμη δύο χρόνια και κάτι μήνες.

Στο μεσοδιάστημα, ας προσπαθήσει για πιο πειστικό αφήγημα, γιατί δεν μπορεί πια να ανακαλύπτει ύφεση όταν όλοι οι ξένοι οίκοι  και τα επίσημα στοιχεία ελληνικών και ξένων ανεξάρτητων αρχών επιβεβαιώνουν την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top