Στο νοσοκομείο όπου χειρουργείται ο Λουκάς Παπαδήμος ο Πρόεδρος της ΤτΕ και πολιτικά στελέχη

Τι δήλωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος μετά την ενημέρωση που είχε από τους θεράποντες ιατρούς του πρώην Πρωθυπουργού

Σοκ έχει προκαλέσει η τρομοκρατική επίθεση με παγιδευμένο φάκελο εις βάρος του Λουκά Παπαδήμου.

Ο Πρόεδρος της ΤτΕ επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου χειρουργείται ο πρώην πρωθυπουργός, προκειμένου να μάθει νεότερα για την πορεία της υγείας του.

«Δεν ξέρω πως είναι η υγεία του, έρχομαι να μάθω. Εύχομαι το καλύτερο. Είναι ένας άνθρωπος που κράτησε την Ελλάδα όρθια, μία δύσκολη περίοδο. Ήταν μία άνανδρη επίθεση και άδικη επίθεση. Δεν θα κάμψει το ηθικό μας καθόλου» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΤτΕ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε εξερχόμενος του νοσοκομείου: «Είναι προφανές και αυτονόητο ότι η ελληνική κυβέρνηση καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. Ενημερώθηκα από τη διοίκηση του νοσοκομείου για την πορεία της υγείας τους. Τόσο ο κ.Παπαδήμος όσο και οι συνοδοί του βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση, έχουν επικοινωνία με το περιβάλλον και υποβάλλονται σε όλους τους αναγκαίους ιατρικούς ελέγχους για να καθοριστεί από εδώ και στο εξής η μεταχείριση που πρέπει να έχουν. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση με όλη μας την καρδιά στον πρώην πρωθυπουργό και στους δύο συνοδούς του».

Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, επίσης επισκέφθηκε το νοσοκομείο και δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ελπίζω γρήγορη ανάρρωση στον κ.Παπαδήμο και σε όσους τραυματίστηκαν. Αλληλεγγύη σ’ αυτόν, στην οικογένεια του και στους συγγενείς του. Είναι μια εγκληματική ενέργεια, πλήγμα στη Δημοκρατία. Θα έλεγα ότι μια τέτοια πράξη σε έναν άνθρωπο, τον οποίο καλέσαμε να βοηθήσει την Ελλάδα σε μια δύσκολη στιγμή της, είναι πλήγμα στην αξιοπρέπεια κάθε Έλληνα πολίτη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top