ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Τσακαλώτος ανέβηκε στο βήμα της Βουλής και μίλησε για το SURVIVOR

Λίγο πριν την ψηφοφορία του Πολυνομοσχεδίου το βράδυ της Πέμπτης

Μπορεί το βράδυ της Πέμπτης η αντιπαράθεση μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη να χτύπησε "κόκκινο" κατά την συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο και τα νέα μέτρα, ωστόσο ο υπουργός Οικονομικών ήταν αυτό που λέμε σε κατάσταση «ΖΕΝ». 

Τι και αν έξω από τη Βουλή γινόταν της κολάσεως λόγω επεισοδίων με τις μολότοφ και τις φωτιές στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη, τι και χιλιάδες Έλληνες βγήκαν στους δρόμους την Πέμπτη αποδοκιμάζοντας τις πολιτικές της κυβέρνησης, ο κύριος Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε κέφια για χιουμοράκι! 

Αυτό φάνηκε όταν ανέβηκε στο βήμα να μιλήσει στη Βουλή, λίγο πριν την κρίσιμη ψηφοφορία για το τέταρτο μνημόνιο. Σε αντίθεση με αυτά που θα περίμενε να ακούσει ο ελληνικός λαός μετά από τόσα χρόνια ύφεσης, ανεργίας, φτώχειας και ανέχειας, ο κύριος Τσακαλώτος μίλησε για το... SURVIVOR!

«Μετά από τις συζητήσεις και τις αντιπαραθέσεις που είχαμε, μπορούμε ήρεμα να πάμε προς το τέλος και να δώσουμε μια προοπτική για το που πάμε από δω και πέρα. Έχουν μιλήσει και ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έτσι κι αλλιώς μόνοι μας είμαστε…. !!!ΟΙ ΕΝΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΒΛΕΠΟΥΝ SURVIVOR ΤΩΡΑ και δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχουν εντάσεις» είπε χαρακτηριστικά. 

Τα σχόλια... δικά σας! 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top