Βούλτεψη στο Star: Πώς έζησα την χυδαιότητα της Χρυσής Αυγής στη Βουλή

«Για ακόμη μία φορά η Χρυσή Αυγή στηρίζει την κυβέρνηση στις δύσκολες στιγμές της» υποστήριξε

Aπό την πρακτική της Χρυσής Αυγής στη συγκεκριμένη συγκυρία, της ψήφισης των μέτρων, ωφελείται η κυβέρνηση  υποστήριξε  Βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα. «Το ρεπορτάζ του Star είναι πλήρες, δεν έγινε κάτι άλλο εκτός από αυτό που είδατε» ανέφερε η ίδια.

«Το σημαντικό είναι όμως να δούμε και ως πολιτικοί και ως δημοσιογράφοι ποιος ωφελείται. Προφανώς και η Ελλάδα εκτίθεται με τέτοια συμπεριφορά στη Βουλή, προφανώς οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, από μία τέτοια στάση τραμπουκισμού» πρόσθεσε.  

Όσον αφορά το γεγονός ότι φαίνεται στο τηλεοπτικό πλάνο να σπεύδουν στο σημείο που βρίσκονταν Ν. Δένδιας και Η. Κασιδιάρης αρκετοί βουλευτές της ΝΔ, η κ. Βούλτεψη είπε ότι αυτό έγινε για να αποφευχθεί η σύρραξη. «Δεν έγινε κάτι άλλο, απλώς φώναζαν μέχρι να βγει έξω ο κ. Κασιδιάρης» . τα μπουκάλια με το νερό ανέφερε ότι «ήρθαν πάνω μας τρεις ριπές τουλάχιστον».

Η βουλευτής της ΝΔ πρόσθεσε ότι «αυτή τη στιγμή συζητείται το τέταρτο μνημόνιο και το περιστατικό αυτό εξυπηρέτησε την κυβέρνηση. Και έρχεται  για ακόμη μία φορά η Χρυσή Αυγή να στηρίξει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στις δύσκολες στιγμές της»,     

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top