Δένδιας: Να τελειώνουμε με την κρίση, μπορεί να οδηγήσει την κοινωνία σε παράλογες επιλογές

«Πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την οικονομική κρίση»

«Είναι εξαιρετικά στενάχωρο ότι ένα κόμμα με τις ιδεολογικές καταβολές και απόψεις της κ. Λεπέν είναι στο δεύτερο γύρο» είπε ο Νίκος Δένδιας, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των γαλλικών προεδρικών εκλογών στον Real FM.

Ερωτηθείς εάν ανησυχεί από το αποτέλεσμα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ είπε: «Τουλάχιστον φαίνεται, ότι οι δυνάμεις της λογικής, εκπροσωπούμενες σε αυτή τη φάση από τον κ. Μακρόν θα επικρατήσουν και κατά συνέπεια η Ευρώπη θα μπορέσει να περάσει και αυτόν τον δύσκολο κάβο».

Στο ερώτημα εάν στην Ελλάδα μπορεί να βρεθούμε αντιμέτωποι με ανάλογα φαινόμενα είπε: «Όχι δεν νομίζω καθόλου ότι έχει ξεπεραστεί. Αντιθέτως, αν δεν μπορέσει το πολιτικό σύστημα συνολικά να οδηγήσει τη χώρα, επιτέλους, έξω από αυτήν την 7χρονη τραγική οικονομική κρίση, πολύ φοβάμαι ότι ένα μέρος της ελληνικής κοινωνίας μπορεί να καταλήξει σε παράλογες επιλογές, παράλογες για μας, αλλά η απελπισία είναι πάντα πολύ κακός σύμβουλος».

«Πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την οικονομική κρίση. Πρέπει να κάνουμε ότι χρειάζεται, γρήγορα, ώστε να μπορέσει η κοινωνία να αποκτήσει πάλι ελπίδα. Μία συνεχής διαδικασία περικοπών και περιοριστικών μέτρων, συνεχής, ατέλειωτη, σχεδόν 10ετίας, δεν μπορεί να είναι καλός σύμβουλος στο εκλογικό σώμα» κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top