Η κυβέρνηση πρέπει να φύγει το ταχύτερο συμφώνησαν Μητσοτάκης και Γεννηματά

«Αγκαζέ Μητσοτάκης και Γεννηματά» σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Η κυβέρνηση πρέπει να φύγει το ταχύτερο συμφώνησαν Μητσοτάκης και Γεννηματά

Στην παραδοχή ότι «η κυβέρνηση πρέπει να φύγει το ταχύτερο δυνατό» φέρεται να συμφώνησαν σύμφωνα  με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, στην μεταξύ του συνάντηση που έγινε στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή.

 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διήρκησε περίπου μία ώρα, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η ελληνική κοινωνία και η οικονομία, οι αρνητικές συνέπειες από τη μεγάλη καθυστέρηση στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης με ευθύνη της κυβέρνησης, αλλά και το κλίμα αβεβαιότητας που κυριαρχεί στην πραγματική οικονομία και επιτείνει τις δυσμενείς επιπτώσεις στο βιοτικό επίπεδο όλων των πολιτών.

Όπως επισημαίνεται από πηγές της ΝΔ «προφανώς, τα δύο Κόμματα, πέραν των κοινών εκτιμήσεων για τα παραπάνω, διατηρούν το καθένα τις δικές του γνωστές και διατυπωμένες θέσεις τους, για την υπέρβαση αυτής της δύσκολης για τη χώρα και την κοινωνία κατάστασης».

 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί την Τρίτη, 4 Απριλίου, στις 12:00, με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, την Τετάρτη, 5 Απριλίου, στις 17:00, με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, ενώ εκκρεμεί και η συνάντησή του με τον γγ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Όλες οι συναντήσεις του κ. Μητσοτάκη με τους πολιτικούς Αρχηγούς θα πραγματοποιηθούν στη Βουλή.

Ρ. Σβίγκου: «Αγκαζέ» Μητσοτάκης και Γεννηματά

«Αγκαζέ στη διάλυση των εργασιακών και στο PSI, αγκαζέ και στα "δώρα" από τη SIEMENS. Στο να φύγει ο Τσίπρας θα διαφωνούσαν;» σχολίασε σε ανάρτησή της στο twitter η  εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, για  την συνάντηση Μητσοτάκη – Γεννηματά.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top