Επίσκεψη Χαρακόπουλου εκ μέρους της ΝΔ στον τραυματία αστυνομικό

Βολές στις δηλώσεις του για ανοχή στην ανομία από την κυβέρνηση και «άβατο» στα Εξάρχεια

Επίσκεψη Χαρακόπουλου εκ μέρους της ΝΔ στον τραυματία αστυνομικό

Τον αστυνομικό που τραυματίσθηκε από τα πυρά που δέχθηκε η αστυνομική δύναμη που φρουρεί τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ,  επισκέφθηκε, στο 401 ΓΣΝΑ, ο αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη τομεάρχης της ΝΔ  Μάξιμος Χαρακόπουλος. 

Σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψη, ο κ. Χαρακόπουλος διατύπωσε αιχμές για την στάση της κυβέρνησης στα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας και την ανοχή σε φαινόμενα ανομίας.    

«Η άνανδρη επίθεση, που σκοπό είχε την δολοφονία αστυνομικών στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ είναι η πιο ακραία έκφραση της ανομίας στο κέντρο της Αθήνας, όπου - με την ανοχή της πολιτείας και ενέργειες όπως η κατάργηση της δύναμης ΔΕΛΤΑ - έχει επιβληθεί άβατο. Η Πολιτεία έχει υποχρέωση να επιβάλει το Νόμο και την τάξη παντού, χωρίς εκπτώσεις σε άβατα και άσυλα. Κάτι που θα κάνει η Νέα Δημοκρατία μόλις αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα δεν μπορεί να υπάρξει καμία ολιγωρία και αναβλητικότητα» τόνισε  ο τομεάρχης της ΝΔ.  

Τέλος, εξέφρασε την συμπαράσταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον τραυματία αστυνομικό και τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση. «Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας εκφράζω τη συμπαράστασή μας στους αστυνομικούς που δέχθηκαν την άνανδρη αυτή επίθεση. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον Ειδικό Φρουρό, που τραυματίστηκε και από τύχη δεν έχασε τη ζωή του από τις σφαίρες αδίστακτων εγκληματιών» δήλωσε ο κ. Χαρακόπουλος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top