NΔ: «Ο κ. Τσίπρας μπέρδεψε τα Χριστούγεννα με την Πρωταπριλιά»

Κώστας Καραμανλής: «Ο κ.Τσίπρας κόβει κορδέλες για έργα που άλλοι σχεδίασαν, άλλοι δημοπράτησαν και άλλοι προώθησαν»

NΔ: «Ο κ. Τσίπρας μπέρδεψε τα Χριστούγεννα με την Πρωταπριλιά»

Στις δηλώσεις που έκανε ο Πρωθυπουργός, εγκαινιάζοντας τους περιφερειακούς αυτοκινητόδρουμους Καλαμάτας, απάντησε η ΝΔ, μέσω ανακοίνωσης.

«Ο κ. Τσίπρας μπέρδεψε τα Χριστούγεννα με την Πρωταπριλιά. Ψεύδεται για την αξιολόγηση. Ψεύδεται για την ανάπτυξη. Ψεύδεται για τις συντάξεις. Καθυστερεί την αξιολόγηση, παγώνοντας την οικονομία. Πετσοκόβει το ΕΚΑΣ από τους χαμηλοσυνταξιούχους. Αυξάνει φόρους και ασφαλιστικές εισφορές. Κηρύσσει πόλεμο στους άνεργους και εξοντώνει τους εργαζόμενους» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Ο κ. Τσίπρας κρατά αιχμάλωτη τη χώρα. Το γνωρίζουν όλοι αυτό. Γι’ αυτό το αίτημα για πολιτική αλλαγή είναι πλέον πλειοψηφικό».

Κώστας Καραμανλής: «Ο κ. Τσίπρας κόβει κορδέλες για έργα που άλλοι σχεδίασαν, άλλοι δημοπράτησαν και άλλοι προώθησαν»

 

Όμως και ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών και βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής  εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

 

 

«Υπενθυμίζουμε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι τα δημόσια έργα δεν ανήκουν σε καμία Κυβέρνηση, σε κανέναν Υπουργό, σε κανένα Κόμμα. Ανήκουν στους πολίτες. Γιατί απλούστατα, αυτά τα έργα άλλος τα σχεδιάζει, άλλος τα δημοπρατεί, άλλος υπογράφει τις συμβάσεις και άλλος κόβει τις κορδέλες» επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει ως εξής:

«Ακόμη και τώρα, ο κ. Τσίπρας αντί να συμβάλει στον τομέα του σχεδιασμού και της υλοποίησης, αναλώνεται στο κόψιμο κορδελών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας από Καλαμάτα: «Δεν φοβόμαστε και δεν υπογράφουμε λευκά χαρτιά όπως οι προηγούμενοι»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top