Τσίπρας: Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι να υποχωρήσουμε για τις συντάξεις

Μήνυμα στους δανειστές από την Κρήτη

Μήνυμα Τσίπρα στους δανειστές από την Κρήτη

«Δίνουμε έναν αγώνα σε δυσμενές περιβάλλον με αντιπάλους, αλλά και με συμμάχους» ανέφερε ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στο χωριό Γέργερη, συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Κρήτη. Όπως πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, είναι επιλογή της κυβέρνησης να στηρίξει σε αυτές τις συνθήκες αυτούς που έχουν πρωτίστως ανάγκη. «Γι' αυτό, την Πέμπτη δίνουμε τη 13η σύνταξη στους χαμηλοσυνταξιούχους. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να σταθούμε δίπλα, τώρα που η οικονομία αρχίζει να βγαίνει από την κρίση, σε αυτούς που σήκωσαν τεράστιο βάρος».

Όπως ανέφερε, βρισκόμαστε στα τελευταία δύσκολα μέτρα ενός μαραθώνιου. «Ερχόμενοι εδώ παίρνουμε δύναμη για να βγάλουμε τη χώρα έξω από την κρίση με την κοινωνία όρθια. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι να υποχωρήσουμε», πρόσθεσε.

Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε επίσης τη χαρά και τη συγκίνησή του  για τη ζεστή υποδοχή που του επεφύλαξαν οι κάτοικοι. «Αυτό το νησί το έχουμε στην καρδιά μας γιατί έχει ανθρώπους με ψυχή, που ξέρουν να παλεύουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top