Θύελλα αντιδράσεων από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τις εξαγγελίες Τσίπρα

Πυρά από όλες τις πτέρυγες της Βουλής

Έντονα επικριτικές ήταν οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τις χθεσινές ανακοινώσεις του Αλέξη Τσίπρα από το Μέγαρο Μαξίμου. Κατηγόρησαν τον πρωθυπουργό ότι κοροϊδεύει τους συνταξιούχους.


«Ο κ. Τσίπρας μεθοδεύει πλέον καθαρά την πολιτική του απόδραση...Είναι ρίψασπις και αποδράει έχοντας ναρκοθετήσει τη χώρα» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Β. Κικίλιας.


«Ο πολιτικός απατεώνας Τσίπρας άρχισε τις μαϊμού παροχές για να καλύψει το ξεπούλημα της Ελλάδος στα κοράκια του ΔΝΤ» υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή.

  
«Ο πρωθυπουργός παραπαίει. Και παραπαίει ανάμεσα να υπογράψει τα πάντα ή να να δραπετεύσει μπροστά στα αδιέξοδα και να πάει σε εκλογές» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά στον Real Fm. 


«Παρά το γεγονός ότι και λόγω ηλικίας είμαι αρκετά ψημένη - θα έλεγα ξεροψημένη - ωστόσο χθες το βράδυ αισθάνθηκα ισχυρό σοκ ακούγοντας τον πρωθυπουργό να μιλά για πλεόνασμα εσόδων που πέτυχε.. δήλωσε η πρώην ΓΓ του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα.  


«Ο κ. Τσίπρας μοίρασε φιλοδωρήματα σε λίγους, όχι από τη μείωση της σπατάλης και του κομματικού κράτους αλλά από την υπερφορολόγηση των πάντων» υπογράμμισε ο Στ. Θεοδωράκης. 


«Καλούμε τον πρωθυπουργό να παύσει να γαντζώνεται στην εξουσία και μαζί με τον κ. Μητσοτάκη, να προχωρήσουν στο σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης. Αν αυτό λόγω εγωισμών είναι απαγορευτικό, τότε να προκηρυχθούν εκλογές για το τέλος Ιανουαρίου» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.    

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top