Σόιμπλε: Οι Έλληνες ζουν πάνω από τις δυνατότητές τους !

Κατά της ελάφρυνσης του χρέους και πάλι - «Η Ελλάδα δεν θα έχει πρόβλημα με την εξυπηρέτηση του χρέους, άρα δεν χρειάζεται κούρεμα»!

Σόιμπλε: Οι Έλληνες ζουν πάνω από τις δυνατότητές τους !
Νέο «όχι», το τρίτο στη σειρά, στην ελάφρυνση του ελληνικού χρέους από τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι «οι Έλληνες ζουν πέρα από τις δυνατότητες τους»!
«Σε σχέση με το ακαθάριστο εγχώριο εισόδημά τους έχουν σημαντικά υψηλότερες κοινωνικές παροχές και συνταξιοδοτικές παροχές», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, σε μία ακόμη επιθετική αναφορά στην χώρα μας.
«Η Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα με την εξυπηρέτηση του χρέους της την επόμενα δεκαετία», επανέλαβε επίσης, μιλώντας σε τραπεζικό συνέδριο στη Φρανκφούρτη.
Ο Σόιμπλε σημείωσε ότι δεν βοηθά η ελάφρυνση του χρέους, επανερχόμενος στο ζήτημα και απαντώντας εμμέσως και στον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, για τα όσα υποστήριξε κατά την επίσκεψή του στην ελληνική πρωτεύουσα.
Όπως υπογράμμισε, η Αθήνα δεν έχει κάνει αρκετά, σημειώνοντας ότι δεν εφαρμόζει τις μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο, τα εργασιακά και την ρύθμιση της εσωτερικής αγοράς, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ανάπτυξη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top