Άγριος καυγάς Κωνσταντινόπουλου-Κωνσταντινέα στη Βουλή!

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκε προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο και ο κ. Κωνσταντινόπουλος έγινε έξαλλος

​Άγριος καυγάς μεταξύ του Πέτρου Κωνσταντινέα και του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ακολούθησε μετά το επεισόδιο Καμμένου-Βενιζέλου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκε προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που διαμαρτυρόταν έντονα την ώρα που μιλούσε ο Πάνος Καμμένος, και αφού τον ακούμπησε στον ώμο, του ζήτησε να καθίσει κάτω και να ηρεμήσει.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, βλέποντας τη σκηνή, έξαλλος φώναξε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έχει καμία δουλειά να ακουμπάει τον κ. Βενιζέλο και του είπε να φύγει.

Ο κ. Κωνσταντινέας απάντησε στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ πως σπούδασε στη Ρουμανία με τα λεφτά του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τον έστειλε το ΠΑΣΟΚ «με λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου» να σπουδάσει.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος εν εξάλλω φώναζε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πως θα του κάνει αγωγή, ενώ λίγη ώρα μετά έγραψε στο twitter: «Ο κ. Κωσταντινέας (Βουλ. ΣΥΡΙΖΑ) με κατηγόρησε στην ολομέλεια ότι σπούδασα με κομματική υποτροφία! Πολιτικός συκοφάντης! Αύριο θα καταθέσω αγωγή».

c002.jpg
Λίγο μετά ο κ. Κωνσταντινέας απάντησε μέσω facebook, λέγοντας ότι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τον έβρισε.

«Ο κ. Κωνσταντινόπουλος (βουλευτής Δημοκρατικής Συμπαράταξης), στην προσπάθειά μου να κατευνάσω την ένταση του κ. Βενιζέλου, είπε απευθυνόμενος σε μένα χωρίς να ασχοληθώ μαζί του “Άντε ρε λαμόγιο να σφυρίξεις σε κανένα γήπεδο!” (Πολιτικός Πολιτισμός) Για του λόγου το αληθές» έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζοντας και μια φωτογραφία που δείχνει τον κ. Κωνσταντινόπουλο να του απευθύνει έξαλλος το λόγο.

ψ001.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top