Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Μεταφορών Π. Σγουρίδης!

Μετά τη δήλωση ότι είπε ψέματα στους αγρότες ο… Τσίπρας

Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Μεταφορών Π. Σγουρίδης!
Την παραίτησή του στην διάθεση του πρωθυπουργού έθεσε ο Υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Παναγιώτης Σγουρίδης, «για λόγους ευθιξίας» σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου και τη σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού!
Είχε προηγηθεί η δήλωση του κ. Σγουρίδη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης ότι ο κ. Τσίπρας δεν είπε την αλήθεια στους αγρότες, όπως είχαν πράξει επίσης πριν από αυτόν οι κ.κ. Σαμαράς και Παπανδρέου!
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο Πρωθυπουργός θα ασχοληθεί με το θέμα μόλις επιστρέψει από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες».
Πληροφορίες του star.gr αναφέρουν ότι ο κ. Τσίπρας έγινε έξω φρενών με τον υφυπουργό της κυβέρνησής του όταν πληροφορήθηκε την δήλωσή του στις Βρυξέλλες και το διαμήνυσε μέσω του Μεγάρου Μαξίμου στον ίδιο τον κ. Σγουρίδη, όπως εξηγεί άλλωστε και η υποβολή της παραίτησης. Αποφάσισε όμως να ασχοληθεί μετά τη σύνοδο κορυφής με την περίπτωσή του και το αν θα παραμείνει στην κυβέρνηση, προκειμένου να μην επισκιάσει την κρίσιμη σύνοδο κορυφής το ζήτημα αυτό.
Μία άλλη παράμετρος είναι ότι ο κ. Σ��ουρίδης ανήκει στους ΑΝΕΛ και πρέπει να συζητήσει το θέμα και με τον πρόεδρό τους και υπουργό 'Αμυνας Π. Καμμένο.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top